Регулиране осветлението на цифровия климатроник???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Регулиране осветлението на цифровия климатроник???
Днес забелязах че колелцето за регулиране на силата на осветление на таблото не влияе върху силата на светене на индикациите на дисплея на климатроника. Доколкото имам спомен, преди май не беше така. За борд компа пък откакто помня никога не се е влияела силата му на светене от това колелце. Като пусна фаровете и намалява силата на светене на бутоните на климатроника ( но не и дисплея )както и на таблото индикациите за километрите, след което като въртя колелцето таблото се влияе а друго не
Какво трябва да е поведението и на какво може да се дължи тая аномалия при мен ако е такава. Не знам при другите коли как е но БМВ има ужасяваща електроника 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Колеги при мен всичко си работи, като се намали осветлението на таблото се намалява и на дисплея на климатроника , дисплея за температура и часовника всичко което свети се намалява , при вас да не е слагано допълнително иначе няма логика!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- vitamincpp
- ентусиаст
-
Къде ли да отида да ми видят тия работи, някъде където разбират ? А и нищо не е слагано допълнително, всичко си е оригинално. И аз имах подозрения че трябва и борда да си сменя силата на светене, за климатроника си знам че си работеше преди.
Всъщност си сменях таблото с друго от Компакт понеже моето умря геройски, дали пък това да е причината, въпреки че съм виждал светенето на климатроника да се регулира нормално с новото табло.
Всъщност си сменях таблото с друго от Компакт понеже моето умря геройски, дали пък това да е причината, въпреки че съм виждал светенето на климатроника да се регулира нормално с новото табло.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
Не не
Аз си го смених но климатроника си се регулираше до скоро а таблото е сменено вече от половин година и повече
А за борда нямам спомен но ми се струва че и със старото табло не се влияеше от това колелце. Много е странно - ако не работеше и на таблото щеше да има някаква логика но така никаква идея си нямам.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега я дай една смимка да видя къде си заковал дигиталния климатроник на табло от компакт
Не че нещо ма едното няма нищо общо с другото имам предвид купе и седан с компакт таблата се различават доста!
А досега компакт с дигитален климатик не съм виждал

Не че нещо ма едното няма нищо общо с другото имам предвид купе и седан с компакт таблата се различават доста!
А досега компакт с дигитален климатик не съм виждал

- vitamincpp
- ентусиаст
-
Оффффф , табло имам впредвид с уредите - оборотомер, скоростомер, и т.н. и те са си взаимозаменяеми . Не съм сменял цялата пластмаса от врата до врата ако това си мислиш 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vitamincpp написа:Оффффф , табло имам впредвид с уредите - оборотомер, скоростомер, и т.н. и те са си взаимозаменяеми . Не съм сменял цялата пластмаса от врата до врата ако това си мислиш
Точно това си помислих

- Mollov
- Мародератор
-
Honzik написа:И при мен е така.... и хич и не му обръщам внимание
Поправка.... при мен се влияе... и климата и аналоговия часовник.... явно нещо не съм догледал... а ти си виж таблото, че верно май там е проблема...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- vitamincpp
- ентусиаст
-
Оказа се че си се регулира, може нещо вчера да се е прецакало понеже ми загасна колата ( като на левак
) и я запалих веднага и може нещо да се е объркало. Всичко си се регулира с изключение на часовника и температурата на борда. Иначе осветлението на бутоните на борда също си варира. При вас и показанията за часа и температурата ли се регулират ? При мен винаги така си е било 

- Mollov
- Мародератор
-
13 мнения
• Страница 1 от 1