Могат ли да се махнат релсите на покрива?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Могат ли да се махнат релсите на покрива?
Харесал съм едно комби, ама има релси за багажник на покрива, които не смятам никога да ползвам, а и ми развалят стойката. могат ли да се демонтират без да останат дупки и мизерии по тавана? Или направо да си търся пак купе? 

Never mistake motion for action...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
то няма май комби без релси. виж в етк- то дали няма някви лайстни, които да се сложат на мястото на релсите ама според мен без тях няма да е готино.
Има имааааааааааааааа
:):):)
. Моето си е без лайсни.
Обаче на тези с лайсните има дупки отдолу. Тоест те май повечето са с лайсни или по-точно шини.
Виждал съм едно със свалени шини за ремонт и стърчаха болтове през дупки на тавана, така че едва ли става без да сложиш някакви други лайсни или тапи.

Обаче на тези с лайсните има дупки отдолу. Тоест те май повечето са с лайсни или по-точно шини.
Виждал съм едно със свалени шини за ремонт и стърчаха болтове през дупки на тавана, така че едва ли става без да сложиш някакви други лайсни или тапи.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
И мойто няма а аз исках да има, какво да се прави. Не винаги нещата стават така както ги искаш!!!!!!!!!!!
без
И аз съм от отбора без релси и лайсни!На тези на които има релси - на тавана има отвори и както казава колегата трябва или тапи или лайсни на мястото на релсите!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Как ще ти разваля стойката? Напротив, ако е без тези релси отгоре комбито на мене лично ми изглежда плешиво.
Даже ми се струва, че са били екстра тея лайсни при tоuring-ите и за това има някои бройки дето са им спестени (предимно на тези от Германия
май) при поръчката навремето и така да спестят някой лев. 

Даже ми се струва, че са били екстра тея лайсни при tоuring-ите и за това има някои бройки дето са им спестени (предимно на тези от Германия

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Да, екстра са, и в момента се доплащат за новите коли. Обаче на мен не ми харесват. И щом не могат да се махнат безболезнено, май ще се отказвам от това... Ще го мисля...
Never mistake motion for action...
7 мнения
• Страница 1 от 1