лагер главина

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

лагер главина

Мнение от pepy_81 » 20 Фев 2007, 22:22

здр колеги време беше и на мен да ми се прецака нещо по колата
става вапрос за лагер на предна главина разбрах от тарсачката че се сменя направо и главината най вече ме интересева като цена и саответно марка предпочитам да е качествено.Благодаря предварително :(

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 20 Фев 2007, 22:25

в магазин на бош последно като проверих беше кам 170лв цялата главина
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Фев 2007, 6:42

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 21 Фев 2007, 10:16

пичове наи много ме интересува хубава марка за лагера а за цена рацбрах около 150-170лв :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Enslaving_Lecher » 22 Фев 2007, 0:55

pepy_81 написа:пичове наи много ме интересува хубава марка за лагера а за цена рацбрах около 150-170лв :)

Закс ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от urugvaec » 22 Фев 2007, 19:08

знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.
п.п информативно бр. за лагер беше около 3 лв от наливните,та толкоз от мен.някой ако има др въпроси относно други видове части да разбере произхода му и отличителните белези на лс.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 22 Фев 2007, 19:34

urugvaec написа:знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.
п.п информативно бр. за лагер беше около 3 лв от наливните,та толкоз от мен.някой ако има др въпроси относно други видове части да разбере произхода му и отличителните белези на лс.

:shock: Аз не знам какво да кажа ,браво Уругваец,смел човек си :bowdown: Ей тия мангали ако седнат на пейката :cop: и същевременно се произведе известно количество Карловски сапун :bang: ,има надежда да започнем да слагаме качествени части по колите си.Но ако това се случи колега по мое мнение ,колега ти трябва да си гледаш рахатлъка по Германия със изключителната заслуга и за сметка на Закс къмпани... :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 22 Фев 2007, 19:36

аз съм купувал "Лем Фьордер" за 120 кинта нямам проблем с нея

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 22 Фев 2007, 20:02

exvitermini написа:аз съм купувал "Лем Фьордер" за 120 кинта нямам проблем с нея

лемфьордер също е само опаковка, но вътре най-вероятно е бил SKF ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Enslaving_Lecher » 23 Фев 2007, 0:55

urugvaec написа:знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.

Ебати лудницата :shock: , тая държава нема оправия :evil: ни Закс, ни Закс-овица :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 23 Фев 2007, 2:17

SNR 120 лв ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 24 Фев 2007, 1:43

ул. Пушкин ,колелото в квартал Павлово има магазин на ф-ма Бултех те са офицялен представител на СКФ и ИНА за България аз едно време си взех от тях оргиналдъ за отзад и платих бая малко 39лв и аз гледах така :shock: като го платих щото за ментак с голяма отстъпка ми искаха 50лв пробваите там няма да сбъркате ;) :arrow:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

Назад към E36