лагер главина
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
лагер главина
здр колеги време беше и на мен да ми се прецака нещо по колата
става вапрос за лагер на предна главина разбрах от тарсачката че се сменя направо и главината най вече ме интересева като цена и саответно марка предпочитам да е качествено.Благодаря предварително
става вапрос за лагер на предна главина разбрах от тарсачката че се сменя направо и главината най вече ме интересева като цена и саответно марка предпочитам да е качествено.Благодаря предварително

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
в магазин на бош последно като проверих беше кам 170лв цялата главина
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
pepy_81 написа:пичове наи много ме интересува хубава марка за лагера а за цена рацбрах около 150-170лв
Закс

знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.
п.п информативно бр. за лагер беше около 3 лв от наливните,та толкоз от мен.някой ако има др въпроси относно други видове части да разбере произхода му и отличителните белези на лс.
п.п информативно бр. за лагер беше около 3 лв от наливните,та толкоз от мен.някой ако има др въпроси относно други видове части да разбере произхода му и отличителните белези на лс.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
urugvaec написа:знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
exvitermini написа:аз съм купувал "Лем Фьордер" за 120 кинта нямам проблем с нея
лемфьордер също е само опаковка, но вътре най-вероятно е бил SKF

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
urugvaec написа:знам ги тия закс ,скф и още мн други,бачках в фирма "аутопарс2000"около 2 год.Та лагерите идваха в чували наливно от китай и турция и отделно в другия тир разопакованите кутии на 3-4 марки,взимах ме ги с един колега и ги карахме в карлово при един циган който ги напечетваше марките с ток и серийния номер на самия лагер (1000 лагера за около една седмица),мангала разправяше че работил преди време в завод за лагери в българия та от там го краднал печата и сега бачка сам и трупа пачки като луд.Отиваме след една седмица да си ги вземем и си ги караме в базата,там ни чакат други трима които се занимаваха с опаковането(мазане с масло овиване в целуфан и лепене в кутийката с лепило за хартия прома май беше)та ако забележите тези призначи най вече на лагер SKF то най вероятно и аз съм участвал в създаването му до като иде на широкия пазар.Приятели казвам ви го това защото сме колеги нищо лично.
Ебати лудницата

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
ул. Пушкин ,колелото в квартал Павлово има магазин на ф-ма Бултех те са офицялен представител на СКФ и ИНА за България аз едно време си взех от тях оргиналдъ за отзад и платих бая малко 39лв и аз гледах така
като го платих щото за ментак с голяма отстъпка ми искаха 50лв пробваите там няма да сбъркате

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

12 мнения
• Страница 1 от 1