M50B20 проблем със запалването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
M50B20 проблем със запалването
значи, проблема е следния ...
вчера като си паркирахме количката всичко си беше наред, или поне така си мислихме ... днес неиска да запали. След проверка установихме, че недостига ток до помпата, която работи - и това проверено. Поразпитахме и разбрахме, че има някакво реле което също играе роля, но незнам къде да го търся. Някой да има идея ?! Или някаква друга причина за проблема ?!
Мотора е М50Б20, 1991г. без ванос ако това има значение
Поздрави
вчера като си паркирахме количката всичко си беше наред, или поне така си мислихме ... днес неиска да запали. След проверка установихме, че недостига ток до помпата, която работи - и това проверено. Поразпитахме и разбрахме, че има някакво реле което също играе роля, но незнам къде да го търся. Някой да има идея ?! Или някаква друга причина за проблема ?!
Мотора е М50Б20, 1991г. без ванос ако това има значение
Поздрави
никога не съжалявай за това което си направил
само за това което не си
само за това което не си
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Виж на ей-това реле и този предпазител дали им е читава работата
Вдигаш си капака над релетата и бушоните и има още едно, по-малко капаче с още 3 реленца
При мен релето се оказа проблемно, беше му изгоряла намотката на бобинката вътре 

Вдигаш си капака над релетата и бушоните и има още едно, по-малко капаче с още 3 реленца

Последна промяна theraven_nz на 18 Фев 2007, 16:29, променена общо 1 път
---
- Andronoff
- триногата
-
Моята веднъж не искаше да запали, ама аз нали съм тъп и упорит - продължих да опитвам и й съборих акумулатора! Причината беше един гаден датчик на коляновия вал, който направил късо съединение и просто не казва на ЕКУ-то кога да подаде искрата.. Махнах го и запали.. Колата върви и без него, ама трудно пали и е спъната .. Сега чакам новия..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
не съм наясно дали е този датчик, но не е релето
днес ще се ходи на диагностика и ще видим
edit: след диагностиката се оказа, че е заминал датчика за положението на коляновия вал, както предположи Andronoff. Сега пак сме
Благодаря за отделеното внимание
днес ще се ходи на диагностика и ще видим
edit: след диагностиката се оказа, че е заминал датчика за положението на коляновия вал, както предположи Andronoff. Сега пак сме

Благодаря за отделеното внимание
никога не съжалявай за това което си направил
само за това което не си
само за това което не си
5 мнения
• Страница 1 от 1