E36 купе не засича отворена врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
E36 купе не засича отворена врата
Здравейте (отново).
Някой знае ли защо microswitch-a (97ма,с копчето на “заключалката”) ми не работи.
Пробвах с друг - същата работа.
До буксата достигат само 0.2v,мислех че трябва да са 12.
Всичко други неща по вратата работят.
Възможно ли е комфорт модула да е сдал багажа ? Знам,че на моделите с “копче” във вратата има някакво реле,въпреки че предполагам ще отговаря и за двете врати,а другата си работи.
Някой знае ли защо microswitch-a (97ма,с копчето на “заключалката”) ми не работи.
Пробвах с друг - същата работа.
До буксата достигат само 0.2v,мислех че трябва да са 12.
Всичко други неща по вратата работят.
Възможно ли е комфорт модула да е сдал багажа ? Знам,че на моделите с “копче” във вратата има някакво реле,въпреки че предполагам ще отговаря и за двете врати,а другата си работи.
Re: E36 купе не засича отворена врата
Вадиш буксата на комфорт модула и проверяваш как работят прекъсвачите на двете врати с Ом-метър. Така ще разбереш дали е прекъсвача или жицата до него като окасиш при него.
Най-вероятно не дава контакт някъде. Ако си спомням добре тези прекъсвачи в се износваха и просто ключалката на вратата не ги избутва до изключено положение. Гледай ги добре как изглеждат на двете втати.
Най-вероятно не дава контакт някъде. Ако си спомням добре тези прекъсвачи в се износваха и просто ключалката на вратата не ги избутва до изключено положение. Гледай ги добре как изглеждат на двете втати.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: E36 купе не засича отворена врата
Оправих го проблема,колега.
Проследих кабела от пина при комфорт модула и с една игла и мултицет проследих къде беше прекъснат.
Проследих кабела от пина при комфорт модула и с една игла и мултицет проследих къде беше прекъснат.
3 мнения
• Страница 1 от 1