проблеми с окачване и еърбег
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
проблеми с окачване и еърбег
Нещо ми става на машинката ! Първо ми свети нон стоп - лампата на еърбега , и нещо зверски ми хлопа отзад. Айде за отзад ще ви помоля да кажете някои сервиз да я метна да ч оправят, обаче дайте идея за какво може да ми свети лампата на еърбега
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
И при мене същите проблеми, но на мен ми хлопа нещ отпред и не знам какво е. Под шофыорското място ми дранчи нещо чатка сякаш отпред ли е някъде, но и усещам как предната ми дясна гума стъпва по-свободно в дупките и дранчи малко не знам какво е дали шарнир дали лагери..
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблеми с окачване и еърбег
compact_fen написа:....Първо ми свети нон стоп - лампата на еърбега ,...обаче дайте идея за какво може да ми свети лампата на еърбега
Получава се така, ако си свалял таблото без да разкачиш акумулатора. Също, за еърбега на пасажера, несъм 100% сигурен за компакт, но кабелите са под пасажерската седалка и лесно могат да се прекъснат при чистене или пране на тапицерия. Решението е да отидеш на диагностика и там да ти изчистят записаната грешка за еарбега в компютъра. А и тъкмо ще "чекнат" като цяло за други такива. Струва от 20 лева нагоре в зависимост от сервиза. От подписа ти неразбрах от кой град си за да кажат колегите каде да отидеш както за диагностиката, така и за стенд за това тропане.
Поздрави и успех!
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
от софия съм. Прати на Л.С някои читав сервиз. Да свалях си таблото без да сваля акумолатора ,като си правих прекасвача миналата събота, четох и други теми в форума по този проблем , и проверих кабелите под седалката е изобщо.Незнам само кой е бушона ако има такъв за еърбега. Сега остава проблема с окачването 100% знам че не са амортисьори ,даите идеи що може да е .
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: проблеми с окачване и еърбег
GUFF написа:compact_fen написа:....Първо ми свети нон стоп - лампата на еърбега ,...обаче дайте идея за какво може да ми свети лампата на еърбега
Получава се така, ако си свалял таблото без да разкачиш акумулатора. Също, за еърбега на пасажера, несъм 100% сигурен за компакт, но кабелите са под пасажерската седалка и лесно могат да се прекъснат при чистене или пране на тапицерия. Решението е да отидеш на диагностика и там да ти изчистят записаната грешка за еарбега в компютъра. А и тъкмо ще "чекнат" като цяло за други такива. Струва от 20 лева нагоре в зависимост от сервиза. От подписа ти неразбрах от кой град си за да кажат колегите каде да отидеш както за диагностиката, така и за стенд за това тропане.
Поздрави и успех!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Лампата може да свети и от грешки натрупани, когато е падал или е бил много слаб акумулатора, а дето тропа отзад най- вероятно са тампоните на амортисьорите, които са в купето.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
9 мнения
• Страница 1 от 1