диференциал и дебитомер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
диференциал и дебитомер
Днеска си взех колата от сервиз и нучих някои доста неприятни, поне така си мисл, неща
- че ми е развален дебитомера и диференциала.За първото симптомите са менене на оборотите, понякога с около педесетина, понякога и с повече.За първи път го усетих след смяна на чипа.За диференциала- получава се едно думкане при включване на 1-ва, при потегляне и при вклю. на 2-ра, после вече го няма.Та на въпроса- къде мога да намера дебитомер и диф. нов или втора употреба, горе -долу колко струват и неможе ли нещо да се направи без да ги купувам?Нито едното нито другото не са ми належащи, но все пак да питам.Майстора ми каза че ако карам леко този диференциал може да изкара ного, но аз не мога да карам така и а това искам да съм подготвен
п.с. ко трябва да купувам диф. не е ли по-добре да си взема шпер- та за колко мога да намера и такова чудо и от къде?

п.с. ко трябва да купувам диф. не е ли по-добре да си взема шпер- та за колко мога да намера и такова чудо и от къде?
!!!Jailo!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: диференциал и дебитомер
М) ами 6пер трудно аз си купих наскоро но изпадна слу4айно, купих двигателя и 6пера накуп стария ми е здрав 3,45 е предавателното 4исло 200лв го давам и гарантирам 4е е здрав!!!!
За дебитомера ако ти е графитен мога да ти помогна да се пооправи , моя стария бе6е изтрит графита направо има6е канал, има на4ин да закрепи за околодесетина хиляди , ми това е ако си навит на лс 6те се разберем
За дебитомера ако ти е графитен мога да ти помогна да се пооправи , моя стария бе6е изтрит графита направо има6е канал, има на4ин да закрепи за околодесетина хиляди , ми това е ако си навит на лс 6те се разберем
2 мнения
• Страница 1 от 1