чипчипчип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Разпределителен вал с по агресивен ъгъл на атака.Т.е. с с по-остри гърбици чрез които клапана седи повече време отворен и влиза повече гориво, и при изпускателния така само че да се продухва по-добре цилиндъра от изгорелите газове.Имаше някаде писано (маи в тунинг форума) кви градуси са добре за кола за всеки ден...ако твоята е такава де 

- civic
- младши ентусиаст
-
това добре, ама къде и кой ги предлага?и ориентировъчна цена ако знае някой.
офф:А също не може ли да се направи и една важна тема за чиповете и да си стои горе, там да се събере всичката информация, кой,как защо, колко.
офф:А също не може ли да се направи и една важна тема за чиповете и да си стои горе, там да се събере всичката информация, кой,как защо, колко.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
CSS2 написа:е ще видим.. първо спортното филтърче и чип-чето.. пък после една турбинка и ще видим как върви...
е ти както го каза човек ще помисли че ги бодваш тия неща и след 5-10мин. вече летиш

бе чип+филтър+права генерация може и да я поотпуши та да си я караш колицата но това с турбинката на кола за всекидневно ползване

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
re
Nightmare написа:Колега май доста си се заблудил ми са струва![]()
![]()
![]()
иеска с чип най-много 10-13 коня повече не.Все пак за атмосферен мотор толкоз.Пък за турбо там може и 300 коня отгоре да искараш ма парички паричкии![]()
![]()
пс: за 1500 лв. можеш да си преправиш изп.система+спортен филтър+едно по хубаво шрик валче и си кам 180коня което не е чак толкоз малко
Дай малко повече инфо за това ШРИК Вал-че! От къде можедасе поръча и каво му е по-специалното?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
CSS2 написа:абе боре тея ми се струват фалшификати.. неможе в диджитал тунинг да са 622 а тук 290.... нещо съмнително...
и по евтини има .. стига да знаеш къде да търсиш
п.п. гледам че се оплакваш от голям разход в една тема .. ама после след тея интервенции тоя разход са ше го мечтаеш .. та да не ревеш после пак ... така че си помисли добре не ми се струва че не ти пука колко харчи

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Абе имаше тема за чипове едно момче предлагаше по 100 лв за атмосверни и 150 лв за турбо. Много хора са поръчвали от него и са доволни. Имаше някаде тема в форума но немога да я открия. Иначе на момчето му казваш модела и номера на твоя чип а тои ти праща няколко (без да плащаш) пробваш харесваш си и тогава му изпращаш парите и му връщаш другите чипове. Поне така съм чел в форума от хора които са си взели от него. Имам му само SkyPe -то пише се "emigranta_de".Момчето ако не се лъжа учи или работи в Германия но най-добре се разберете в Skype да нема грешки. Надявам се да съм бил полезен Skypa му го взех от темата в форума но немога да я открия. Момчето ще обясни доста подробно какво се случва и колко реално може да се вдигне мошноста и всичко. Говорих си с него казваш какво искаш и той ти казва всички варианти. 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ника на тва момче с чиповете е Brezel. Колега що не оправиш първо което е належащо по колата и виж тогава как ше върви, па после турбота-мурбота? Просто съвет де, твоя си работа, ма като гледам как си се засилил накря и едно В12 ше и боднеш 

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Гледам че ме споменавате та и аз едно мнение да бодна. Според мен смисъл от чип нема. Имаше един чип от форума (некаде май по ловече живееше) и той беше пробват на IS мой чип. Резултат НУЛЕВ. Послед реши да отиде в Проспийд и срежу 778 лева резулата беше НУЛЕВ. Показа ми след това и динографиката. незнам неговата машин али беше такава или просто при ИС много смисал от чип нема. Та тия 15 коня които дават май може само да си ги говорим.
Мойто мение е че требе турбо или друга кола (което си е решение)
Но от мненията н аколегата си лични че не е от най запознатите с тунинга и ако това му е първи опит ше счупи колата.
А относно тоя vimaxtuning ..... не е лъжа братле. Има чипове за по 100 лева за по 290 и за по 700 и мога да с ехвана на бас че и при трите варянта нема да намериш разлика у чиповете.

Мойто мение е че требе турбо или друга кола (което си е решение)
Но от мненията н аколегата си лични че не е от най запознатите с тунинга и ако това му е първи опит ше счупи колата.
А относно тоя vimaxtuning ..... не е лъжа братле. Има чипове за по 100 лева за по 290 и за по 700 и мога да с ехвана на бас че и при трите варянта нема да намериш разлика у чиповете.

Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Сега и аз да бодна едно мнение
И аз познавам един с IS-ka.С нормалния чип не е нищо особено,но с
преработения не мога да го стигна.Та има и чипове,и чипове

И аз познавам един с IS-ka.С нормалния чип не е нищо особено,но с
преработения не мога да го стигна.Та има и чипове,и чипове

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2