Какви са разходите за 325 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Какви са разходите за 325 TDS
Здравейте, предлагат ми БМВ 325 ТДС сега да ми го докарат!Трябва да реша бързо дали да си го купя,защото ще ми се обадят довечера!95 година е с климатик и други екстри!Интересува ме колко гори този голям двигател и с верига ли е или ремък?!Мерси предварително,чакам отговор с нетърпение!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Взимаи без да се замисляш
С верига е!Разхода му гратско е почти като на бензиново бмв но извън града си гори като дизел.относително е да питаш колко гори всеки ще ти даде различен отговор в зависимост колко му е тежък кракът.Разхода е правопорпорционален на вървенето му!

С верига е!Разхода му гратско е почти като на бензиново бмв но извън града си гори като дизел.относително е да питаш колко гори всеки ще ти даде различен отговор в зависимост колко му е тежък кракът.Разхода е правопорпорционален на вървенето му!
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

!
Досега четох в търсачката и намерих доста неща , но все пак искам ако може да ми отговорите за да съм наясно.LAST RIDE мерси за отговора!Колата ми трябва за градско каране ,но не в София, а Враца и ще си возя жената и детето!Не искам да си правя родео...е някой път си чешам крастата по магистралата,но определено не искам 2.5 двигател за да ми бяга,а искам да харчи по малко!Прочетох ,че поддръжката е по скъпа от бензиновите- кое по точно?Какво се сменя като се докара...веригата ли, за масло и филтри колко кеш да си приготвя горе долу?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
LAST RIDE написа:Взимаи без да се замисляш![]()
С верига е!Разхода му гратско е почти като на бензиново бмв но извън града си гори като дизел.
Че колко голяма е разликата между 325tds и примерно 320i в извънградско разход при еднаква скорост, че правиш чак подобно разграничение???
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Honzik написа:LAST RIDE написа:Взимаи без да се замисляш![]()
С верига е!Разхода му гратско е почти като на бензиново бмв но извън града си гори като дизел.
Че колко голяма е разликата между 325tds и примерно 320i в извънградско разход при еднаква скорост, че правиш чак подобно разграничение???
върху 320И нямам много големи наблюдения но 325тдс карам доста често и 8-8.5л на 100км достига много рядко а доколкото знам на 320 това маи и е разхода при нормално каране

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Mollov
- Мародератор
-
8-8.5.... добре, ама при каква скорост? за 8-9 разход ше ти трябва да дигнеш поне 140.... поне.... и едно кило да е разликата (а едва ли е повече, 325tds си е сериозен двигател).... голяма работа... 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
едвали има още хора които карат с 80-90 ако не са на разработка де
при скорос от 110-140км/ч не виждам голяма разлика в разхода между 1.7-2.5 тдс колкото и странно да звучи

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Mollov
- Мародератор
-
Аз примерно карам 90-100.... що? лошо ли е? не казвам постоянно с тая скорост, но предимно....
Иначе репликата ми бе относно изказването ти, че градско харчел като бензиново BMW, ма извънградско като... "дизел"? т'ва кво значи, като 1.5D Corsa т.е. 4.5/100? 2.5 литров двигател си е, харчи си... при 90км/ч сигурно прави около 5, ама при 140 хич не е 5/100... същото важи и за бензиновата... мойта iS при 90 извънградско като я наглася да си поддържа скоростта и седи около и под 6...

Иначе репликата ми бе относно изказването ти, че градско харчел като бензиново BMW, ма извънградско като... "дизел"? т'ва кво значи, като 1.5D Corsa т.е. 4.5/100? 2.5 литров двигател си е, харчи си... при 90км/ч сигурно прави около 5, ама при 140 хич не е 5/100... същото важи и за бензиновата... мойта iS при 90 извънградско като я наглася да си поддържа скоростта и седи около и под 6...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Honzik написа:Аз примерно карам 90-100.... що? лошо ли е? не казвам постоянно с тая скорост, но предимно....![]()
и седи около и под 6...
Неказвам че има нещо лошо да се кара в ограниченията даже е похвално но много малко хора карат така !
Това около и под 6 по оказанията на разходомера на тъблото ли го прецени

Само ще вметна че карам и бензимова кола от друга порода

Нядявам се поне с това да си съгласен

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Mollov
- Мародератор
-
Ае.... може и така да е, ама BMW мисля, че не харчи кой знае колко повече от всяка една друга кола с подобни параметри на съответния модел... сравни и ще разбереш какво искам да кажа 

13 мнения
• Страница 1 от 1