318 94г ..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
marin.sm написа:Абе то "пенсионерската" е 10литра иначе........си избери бензиностанция с готини мацки да ти наливат бензина,че да ти е готино да ходиш там.
И къде в Русе го има тва

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Dido_stz написа:Le Transporteur написа:Гледам че засега клониш към М43 затова ще ти дам разхода на моята ,извън-градско 7-7.2,градско 10. Правя уговорката че данните са от два круиза из България при перфектен двигател,изобщо не е мислено за нисък разход,просто имаше пари за бенз.![]()
и мощността ми харесва а за първо бмв мисля че е добре - 115 кончета
И аз си мислех не6то такова ако е 150 коня 6те има да си се въртя по завоите... бтв тоя м43 върви ли доволен ли си?
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Аз имам 318i 94г. с М43 мотор и съм доволен и от вървежа и от разхода
Карам си го само на бензин и в града ми гори около 10.Мисля че няма да сгрешиш ако избереш тоя модел, разбира се всичко зависи от състоянието на колата 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
terorero написа:Аз имам 318i 94г. с М43 мотор и съм доволен и от вървежа и от разходаКарам си го само на бензин и в града ми гори около 10.Мисля че няма да сгрешиш ако избереш тоя модел, разбира се всичко зависи от състоянието на колата
аз съм абсолютно същия и споделям мнението на колегата.ако ти е първо бмв ще останеш очарован
the project is ready....

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2