Малко по на шир - проблеми и информация за 318 is ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Малко по на шир - проблеми и информация за 318 is ....
Такаа...
Много ще ми помогнете,ако ми окажете подкрепа относно някои детайли свързани с това бижу
Използвах търсачката,но не намерих отговори на моите въпроси,затова ето ги:
-Как се прибират огледата??(не се смейте) Предполам,че има такава опция...
-Жабката е повсеместен проблем за повечето Е36-ци kато гледам...някакво конструктивно и естетически приемливо,разбира се
,решение има ли?
-Появи се едно...как да го опиша по-точно...свирене като че ли,опиране на перката на парното/климатроника.Това стана след като избрах опция на рециркулация на въздуха в купето?Някакви идеи?
-Задната да не би да е синхронизирана...много мазно влиза
-Как да разбера дали мога да следя моментия разход и въобще всякаква trip информация?(това за мигачите отказва да се натиска на вътре)
Това е ...е имам и още да уча(това с OilService-a ,но няма да ви затрупвам с повече,поне засега
Благодаря предварително
Много ще ми помогнете,ако ми окажете подкрепа относно някои детайли свързани с това бижу

Използвах търсачката,но не намерих отговори на моите въпроси,затова ето ги:
-Как се прибират огледата??(не се смейте) Предполам,че има такава опция...
-Жабката е повсеместен проблем за повечето Е36-ци kато гледам...някакво конструктивно и естетически приемливо,разбира се

-Появи се едно...как да го опиша по-точно...свирене като че ли,опиране на перката на парното/климатроника.Това стана след като избрах опция на рециркулация на въздуха в купето?Някакви идеи?
-Задната да не би да е синхронизирана...много мазно влиза

-Как да разбера дали мога да следя моментия разход и въобще всякаква trip информация?(това за мигачите отказва да се натиска на вътре)

Това е ...е имам и още да уча(това с OilService-a ,но няма да ви затрупвам с повече,поне засега

Благодаря предварително

Последна промяна Alfoso на 11 Фев 2007, 23:16, променена общо 1 път
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
-огледалата се прибират като приложиш леко осилие(не се притесняваи нама да се счипят) ел прибиране при Е36 няма -поне аз несъм срещал такова
-неразбрах какъв точно ти е проблема с жабката- при мен е съвсем леко виснала но нито се отваря нито ми прави впечатление де
-шумът от парното/климатика мисля че е често срещан наскоро имаше подобна тема и идваше от моторчето (потърси я) има подробно инфо как се отсраняваше
-неразбрах какъв точно ти е проблема с жабката- при мен е съвсем леко виснала но нито се отваря нито ми прави впечатление де

-шумът от парното/климатика мисля че е често срещан наскоро имаше подобна тема и идваше от моторчето (потърси я) има подробно инфо как се отсраняваше
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
За жабката...
http://www.understeer.com/glovebox.shtml
Не знам до колко е ефективно, но мися скоро да го пробвам, че и мен ме дразни.
http://www.understeer.com/glovebox.shtml
Не знам до колко е ефективно, но мися скоро да го пробвам, че и мен ме дразни.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Задната е синхронизирана.
За моментен разход трябва да имаш най-големия борд и да отключиш
скритите функции
За моментен разход трябва да имаш най-големия борд и да отключиш
скритите функции

6 мнения
• Страница 1 от 1