Имам два проблема-оборотите и алармата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Имам два проблема-оборотите и алармата
Имам 318i от м. 10.2006г.Като го купих,разбрах,че алармата се включва всяка вечер по едно и също време-в 1.25часа.Ходих на алармаджия-била така настроена-не помогна.Търся разбиращ алармаджия в София. Алармата е BMW. 2.По-сериозния проблем се появи преди около месец.С оборотите.Пали без проблеми.Оборотите са 800.Като поработи 2-3 минути и стрелката на водата мръдне с 1мм.,оборотите стават 3500.Така е 2-3 минути и после падат на 800.Стрелката още е в синята зона.Ако през деня двигателя изстине,проблема пак се явява.Винаги е на едно и също място на температурата.Лошото е,че когато са така високи и натисна педала за газта,дави и ще изгасне.Колата е на бензин и няма газова уредба.Какво може да е?Мерси
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Хмм не съм сигурен, но мисля че би трябвало да има датчик за температурата, дето да има общо с оборотите...дали не е свързан със стъпковото моторче? Все някой трябва да знае;)

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
автоматичния смукач

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- civic
- младши ентусиаст
-
при мен има също подобен проблем.
само че няма значение дали е загряла или не.
когато е на свободна оборотите са на 500 и работи като кораб.
може ли да е пак от моторчето?
на диагностиката ми даде грешка за датчика на разпределителния вал и на ламда сондата
само че няма значение дали е загряла или не.
когато е на свободна оборотите са на 500 и работи като кораб.
може ли да е пак от моторчето?
на диагностиката ми даде грешка за датчика на разпределителния вал и на ламда сондата
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Пробваи един експеримент. Откачи буксата на стъпковото моторче и запали. Ако ти вдигне 3500об, значи е някъде по жицата. Макар че при откачен ст мотор 3500 ми се виждат доста 

9 мнения
• Страница 1 от 1