Кон боб яде ли?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
няма засегнати, да коментирам СЕГа вече в лек оффтопик:
човека пита за мнения, мисля че имам опита и информацията за да се изказвам. Никого не съм спрял да ме опровергае.
кое налагам и кое не е достоверно ?
.. в Българияbmwdriver написа:Много интересно явление наблюдавам напоследък : хора,които карат
БМВ няма и от година
bmwdriver написа:взеха да разбират от всичко,да оценяват пазара
из Европа,като и колите на колегите.Аз карам моето близо 4 години и
не се наемам да давам компетентни съвети,а тези хора с лека
ръка ръсят ъкъл за щяло и нещяло,където е нужно и където не е.
Това са просто размисли на глас,да не вземе да се засегне сега някой
Zhiv написа:Здравейте.Един въпрос здраво ме е заял и събирам мнения
ataman написа:всеки си казва мнението...някои по няколко пъти
човека пита за мнения, мисля че имам опита и информацията за да се изказвам. Никого не съм спрял да ме опровергае.
кое налагам и кое не е достоверно ?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Защо видя себе си в това мнение ми е чудно на мен?
Сподели какво си карал все пак и какво сам си правил по колата
Сподели какво си карал все пак и какво сам си правил по колата

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
в описанието се вмествам и аз, ми се струва
а какво и колко съм карал, и какво и как и къде съм правил по колата - едва ли има общо с темата, за да изреждам
или греша че въпроса е какъв е шанса за 4 хиляди да си намери читаво е36? ако не греша, то зависи от познанията ми за пазара и огледи на коли (тук и в Германия примерно), без да имам нужда от кола и книжка дори
по-скоро ми се струва, че грешката на повечето тук е да се подлъгват от евтините цени на коли, изглеждащи добре на снимка. БЕЗ да са ходили на място да ОГЛЕДАТ или недай си боже да закарат на ТЕСТ такава евтина кола.

а какво и колко съм карал, и какво и как и къде съм правил по колата - едва ли има общо с темата, за да изреждам

или греша че въпроса е какъв е шанса за 4 хиляди да си намери читаво е36? ако не греша, то зависи от познанията ми за пазара и огледи на коли (тук и в Германия примерно), без да имам нужда от кола и книжка дори

по-скоро ми се струва, че грешката на повечето тук е да се подлъгват от евтините цени на коли, изглеждащи добре на снимка. БЕЗ да са ходили на място да ОГЛЕДАТ или недай си боже да закарат на ТЕСТ такава евтина кола.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Leon написа:Mamouk написа:Аз само да вметна, че продадохме за 4200лв. перфектно е36 318и '91ва... и го гледаха всяки изтурбушници... и накрая го взе някъв... и не че някой много е искал да го продава- просто тогава ни ставаха много колите, а тая и без тва не се караше от около година... така че... голяма доза късмет ти трябва
Мамуче, що не ги пускаш тия коли из форума преди да ги продаваш на случайни хора![]()
ivantchoG написа:Mamouk написа:...
Беше пусната бая време... Най-ме е яд за ivantchoG, че не я взе той...и оня тип, който я взе веднага след това я пусна за препродаване, та не знам къде е сега колата

Да се придържам към офтопика

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
t0sh написа:по-скоро ми се струва, че грешката на повечето тук е да се подлъгват от евтините цени на коли, изглеждащи добре на снимка. БЕЗ да са ходили на място да ОГЛЕДАТ или недай си боже да закарат на ТЕСТ такава евтина кола.
Аз зат'ва като видя някаква такава мноо лачена и за без пари и веднага почвам да се съмнявам за нещо по нея... един френд сега иска да си взима BMW и няма много пари... и ги гледа разни такива добре изглеждащи... и аз постоянно повтарям - първо на сервиз, първо на сервиз... поради тази причина не бих си взел сам кола от чужбина... не и без човек, който много ги разбира... мойта като я гледах кой ли не ми каза, че направо била перфектна... ма докато не я погледна моя човек в сервиза си бях с нагласата, че може и да не е тая...
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3