Реален разход на 318 IS Coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И на мен ми гори масло трабанта даже много гори помогнете кое не е наред
сори за офф-а иначе ще видим шестака колко ще гори като дойде след 1 седмица

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=1828030
Това е разхода по книжка на М44- в реални условия винаги е по голям!
Моята ми дава11-13 бензин и 12-15 газ (с газов инжекцион ) в града
извънградско 8 бензин и 9 газ до 130 км/h
Това е разхода по книжка на М44- в реални условия винаги е по голям!
Моята ми дава11-13 бензин и 12-15 газ (с газов инжекцион ) в града
извънградско 8 бензин и 9 газ до 130 км/h
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- t0sh
- старши ентусиаст
-
11.9 този път, точно вчера ми падна на 15л да заредя на старите цени
напоследък все с лукойл 95 са разходите...
но поне половината каране беше вечер без задръстване - отново компенсирано с доста висене на място, не мога да се накарам в тоя студ да я гася като чакам
та вчера тестово сипах на 'симона' - с промоцийката 98 на цената на 95... само ме притеснява ако е кофти дали ще ми задръсти филтъра... но съседите от квартала ми я прехвалиха и се реших. върви културно за момента, разхода ще го видиме и ще пиша дали съм открил топлата вода с тази неизвестна за мен верига бензиностанции

но поне половината каране беше вечер без задръстване - отново компенсирано с доста висене на място, не мога да се накарам в тоя студ да я гася като чакам

та вчера тестово сипах на 'симона' - с промоцийката 98 на цената на 95... само ме притеснява ако е кофти дали ще ми задръсти филтъра... но съседите от квартала ми я прехвалиха и се реших. върви културно за момента, разхода ще го видиме и ще пиша дали съм открил топлата вода с тази неизвестна за мен верига бензиностанции

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
t0sh написа:та вчера тестово сипах на 'симона' - с промоцийката 98 на цената на 95...
Това са 20ст. разлика.... нали се сещаш... трябва да са ти го продали на загуба... дано нямаш проблеми...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
така.. ами Симоната не успях да я изхарча за 5 дена, а исках да сипя за да меря разход до Русе и обратно та досипвах преди да е празен резервоара.
значи градско, премерено за 20 литра и с 2+++ часа стоене конкретно на място - 12.6, като ако махнеме седенето (да кежем 3 литра) отива към 11.3. но не е точно, сравнително доволен. За да не смесвам, пак сипах там.
разход извънградско за 320 -ка '95 m52 / м52 ванос VANOS (това за търсачката
)
7.7 / 100 с каране с кеф и много градове и селца и не-магистрала
трасе: София - Русе директно, обратно Русе - Свищов (товарене 100+кг) - (много малки селца за да изляза на) Плевен - София
скорост: натам точно като се врътнах от околовръстното беше 6.30, таблеката 'Русе' точно 9:00 - не съм спирал за почивка, средна скорост 120 кръгло. Това значи с всичките тунели и ремонти и селца (!!) съм поддържал около 140-150 на магистрала. беше празно, по груба пrеценка разхода ми натам беше 6.8-7.2 !
обратно не гледах времена, защото беше ебаси и трасето, плюс почивах, но подобно каране ако не и малко по-бързо (прибираше ми се;)), и със 100+ кг в багажника обаче
и с разлика че яките тъпанари по пътищата изскачаха на всеки километър...
като цяло за каране с кеф и масово изпреварване, по ТОВА трасе, съм възхитен от 7.7 разход (от нас зареждане и тръгване, до нас пак, 679 км, 52.2 литра). грубо към 60 км са в София, и по 10 в Русе и Свищов - та точно тези 80 над 600-те са градско.
това е с бензина уж 98 от Симона, но като цяло харчи грубо колкото лукойл 95 като гледам... а на връщане имаше и доста въртене из София преди да стигна до нас, и масово идиоти на пътя, та според мен натам ми даде към или под 7 разход, а на връщане към 8.5 заради градското и многото селца и 100+ кг в багажника
п.с. за самото каране - от 6.30 до 9.00 натам съм натиснал спирачка точно 1 път, на някакъв разклон със знак 'стоп' - иначе нормален трафик, не ужас, с културен брой изпреварвания
това към тези, които ги гледам понякога да карат пред мен и да си ползват спирачката за дискотека, а се движат и по-бавно от мен, и после се оплакват от разход
значи градско, премерено за 20 литра и с 2+++ часа стоене конкретно на място - 12.6, като ако махнеме седенето (да кежем 3 литра) отива към 11.3. но не е точно, сравнително доволен. За да не смесвам, пак сипах там.
разход извънградско за 320 -ка '95 m52 / м52 ванос VANOS (това за търсачката

7.7 / 100 с каране с кеф и много градове и селца и не-магистрала
трасе: София - Русе директно, обратно Русе - Свищов (товарене 100+кг) - (много малки селца за да изляза на) Плевен - София
скорост: натам точно като се врътнах от околовръстното беше 6.30, таблеката 'Русе' точно 9:00 - не съм спирал за почивка, средна скорост 120 кръгло. Това значи с всичките тунели и ремонти и селца (!!) съм поддържал около 140-150 на магистрала. беше празно, по груба пrеценка разхода ми натам беше 6.8-7.2 !
обратно не гледах времена, защото беше ебаси и трасето, плюс почивах, но подобно каране ако не и малко по-бързо (прибираше ми се;)), и със 100+ кг в багажника обаче

като цяло за каране с кеф и масово изпреварване, по ТОВА трасе, съм възхитен от 7.7 разход (от нас зареждане и тръгване, до нас пак, 679 км, 52.2 литра). грубо към 60 км са в София, и по 10 в Русе и Свищов - та точно тези 80 над 600-те са градско.
това е с бензина уж 98 от Симона, но като цяло харчи грубо колкото лукойл 95 като гледам... а на връщане имаше и доста въртене из София преди да стигна до нас, и масово идиоти на пътя, та според мен натам ми даде към или под 7 разход, а на връщане към 8.5 заради градското и многото селца и 100+ кг в багажника

п.с. за самото каране - от 6.30 до 9.00 натам съм натиснал спирачка точно 1 път, на някакъв разклон със знак 'стоп' - иначе нормален трафик, не ужас, с културен брой изпреварвания

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Както и да го въртим и сучем 12-13 градско и 10 извънградско (с даване на газ колко ти душа иска)!
Колата си харчи перфекто за вървенето.
Точка по въпроса
Колата си харчи перфекто за вървенето.
Точка по въпроса

- t0sh
- старши ентусиаст
-
10 извънградско е много, давала ми го е само с тотална ръчка и с над 180 където може, до Леденика и обратно, 4 човека в колата. Според мен извънградското си е 8 средно да го кажеме. да не споменавам че до Благоевград и обратно с е34 '96 м52б20 ванос като моя, от 4 опита (2 пъти дотам и обратно) с бавна средна скорост (към 90) и двама в колата резултатите бяха 6.37, 6.25, 5.93, 5.91 (!) разход. засечен със сипване догоре естествено,а не по 'светна ми лампата когато си иска' 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
да де аз имам предвид на тежка ръчка София - Сандански, Сандански - Банско, Банско - София! Като тука има само двулентов със завои мъжки в което влиза и Дефилето и Предела, кадето вече работата е много красива
)
Иначе с нормално каране на извънградско до 150 на 5та само около 8 предполагам

Иначе с нормално каране на извънградско до 150 на 5та само около 8 предполагам
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- t0sh
- старши ентусиаст
-
bmwdriver написа:Само дето няма Е34 с М52
умф ок, м50б20 с ванос

- t0sh
- старши ентусиаст
-
опа, и едно сведение за ЕКО-100 бензина, сипан баш на ЕКОто за сбирки (4-та колонка)
11.4 разход (само София, 46.87л/411км).
лукойл-95 - като гледам средно от 3 резервоара - ~12.3 ми е дал досега зимата. значи с около 1л/100 по-малко - но има разлика и в октаните
та явно не е лош ЕКО бензина, в тези 11.4 влизат и 6-7 бурни старта на Бояна
сега пак от него сипах догоре, за да не е само 1 проба, и да видиме 

11.4 разход (само София, 46.87л/411км).
лукойл-95 - като гледам средно от 3 резервоара - ~12.3 ми е дал досега зимата. значи с около 1л/100 по-малко - но има разлика и в октаните

та явно не е лош ЕКО бензина, в тези 11.4 влизат и 6-7 бурни старта на Бояна