Въпрос за 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:да вметна че запазени Е36 от последните години на производството им в Германия вървят по 5-6 евра ,а от 7 почват Е46 със забележки ... хората си обичат колите повече от нас даже
Така си е, аз съм намирал и за около 6000 Е46, но със забележки както каза, но си заслужава

А относно 320-ката не мога да кажа дали си заслужава при положение, че не съм видял колата

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ами това чудо Kickdown като го шибнеш нали връща зъб назад и задницата полудява ?
Поне на мен така ми казаха като търсих купета и ми предлагаха автомати 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе автомата си е шукария голяма и няма такъв филм, че не можеш да я изцеждаш... МОЖЕ! Задръж педала на газта до доле па да видиш дали нема да се пържи до червеното. Въпросът е по-скоро принципен. Ако не си твърдо против автоматика и колата е запазена и си заслужава парите си я взимаш и си я каркаш с кеф. 

Mishel_Vaian написа:Ами това чудо Kickdown като го шибнеш нали връща зъб назад и задницата полудява ?Поне на мен така ми казаха като търсих купета и ми предлагаха автомати
При 750и като натиснеш педала до доло и все едно някой те рита отзад

А за цените колегите са прави че за 2000 евро има само кошници в германия - една читава е около 3500 евро и то 94 година а по-новите към 97-98 не се пипат

П.П.П. Сега разгледах 320ките(купе) в мобиле.де

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Автомата си е готино. Само гледай да е някакъв читав ,че както казаха колегите наложи ли ти се да до правиш ,по-добре си купи нова кола. Иначе на автоматиките може да избираш режим на скоростната кутия.Мисля ,че бяха 3 режима спорт (S), икономичен (E) и зимен (W) .
В зависимост от режима които избереш ,автоматиката сменя предавките на различни обороти. Промерно на спорт държи на една предавка до по-високи обороти за да я "цедиш", на иконимичен ги сменя на по-ниски за да пести гориво. Автоматиките имат и система "kickdown" мисля,че му се вика ама не съм много сигурен. Това най-общо казано представлява един бутон под педала на газта ,дето като натиснеш педала до край и натиснеш бутона връща една предавка надолу у я изцежда до максимум или докато не върнеш леко газта тогава автоматиката атоматично си качва пак нагоре .
А има и опция да избереш на режим "2" "3" или "4" ("4" само за 5-степенните автомати) така скоростната кутия ще ти качва предавките до оказаната и ще те държи на нея до край. Примерно избираш позиция "3" и тръгваш автомата ги качва до трета и те държи там
В зависимост от режима които избереш ,автоматиката сменя предавките на различни обороти. Промерно на спорт държи на една предавка до по-високи обороти за да я "цедиш", на иконимичен ги сменя на по-ниски за да пести гориво. Автоматиките имат и система "kickdown" мисля,че му се вика ама не съм много сигурен. Това най-общо казано представлява един бутон под педала на газта ,дето като натиснеш педала до край и натиснеш бутона връща една предавка надолу у я изцежда до максимум или докато не върнеш леко газта тогава автоматиката атоматично си качва пак нагоре .
А има и опция да избереш на режим "2" "3" или "4" ("4" само за 5-степенните автомати) така скоростната кутия ще ти качва предавките до оказаната и ще те държи на нея до край. Примерно избираш позиция "3" и тръгваш автомата ги качва до трета и те държи там
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2