Стъкло на фар-продава ли се?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Стъкло на фар-продава ли се?
Едно питане понеже имам люспа на единия фар е ли възможно да се купи само стъклото без пластмасата и задните 4аркуляци.и колко кинти е ако знае ниакой и каде,мерси предварително.
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
и аз се интересувам дали се продават някъде само пластмаските на късите светлини
До Ачо:колега, къде са тези стъкла за 30 лева, защото аз несъм срещал за по малко от 84

До Ачо:колега, къде са тези стъкла за 30 лева, защото аз несъм срещал за по малко от 84

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
опа
дайте идея за изпотяването на стуклата как да го предотвратя свалях си фаровете правих си ангелски очи станаха мога да кажа добре но сега ми се потят стаклата те и преди това си се потяяха така че не съм го предизвикал аз но как да го предотвратя 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Re: опа
PNR написа:дайте идея за изпотяването на стуклата как да го предотвратя свалях си фаровете правих си ангелски очи станаха мога да кажа добре но сега ми се потят стаклата те и преди това си се потяяха така че не съм го предизвикал аз но как да го предотвратя
Как отвори фара отпред или отзад през малките стъкла

НЕВОЛЯТА УЧИ........

зне ли някой?
та стъклата само някой конкретна цена и място от където могат да се купят знае ли,ако да ще съм му благодарен.
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Външно стъкло
викторе мерси но може да не сам се изказал и аз правилно на мен ми е необходимо ляво външно стъкло вътрешните ги имам даже имам и два резервни фара един от тези с кру6ки х1 и другиа за модели без лупа с х7,а за магазина на бош ще видя кви кинти са мерси.
15 мнения
• Страница 1 от 1