Проблем с перката на климатика

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Проблем с перката на климатика

Мнение от SpLiT » 23 Яну 2007, 12:39

Перката на климата ми е блокирала и ми гори бушона. Дали може да се оправи, как и за колко парички горе долу??? :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 23 Яну 2007, 16:56

Колеги помагайте, че не ми се сменя всичко заради спекло електро-моторче... или това е лекарството :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Яну 2007, 21:17

моята беше блокирала (смених я), но никакъв бушон не ми е горял - карам със същия, с който си беше докато седях с блокиралата перка!

по-скоро предполагам ти е късо някъде, блокирала перка се проверява като се опиташ на ръка да я врътнеш (през бъбреците с отверка внимателно, примерно).

а ако наистина е блокирала, търси втора ръка - но са АДСКИ дефицитни, отсега да те подготвя, по морги 350 кинта, Камор 700, оттук 100-150 можеш да намериш, но вероятно ще търсиш 3 месеца. първото нещо е което се чупи при челен удар, все пак ;)

рециклаж - ходих при всякви майстори, тези които имаха име че са читави ми казаха че се прави, но след месец-два пак ще съм там вероятно. другите ме убеждаваха да я оставя за правене и нямало да има проблеми - нещо не им повярвах ;) но зависи какво и е.. моята беше тотален блокаж от удар

Назад към E36