малко въпроси за алармата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525д 2003 Автоматик

малко въпроси за алармата

Мнение от L_G » 13 Яну 2007, 15:38

Здравейте колеги имам няколко питания относно алармата ми която си е фабричната на БМВ.

Парвия ми въпрос е трябвали когато се пуска алармата да издава някакав звук, защото при мен не издава а само премигват мигачите и ми е интересно дали от някаде може да се пусне.

Втория ми въпрос е за лампичката на алармата, забелязах че освен лампичка играе и роля на някякво копче което незнам за какво служи защото при мен е строшено?

Третия ми последен въпрос е защо когато пусна алармата и лампичката свети постоянно и като се минат 5 минути започва да мига?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Яну 2007, 2:58

1. незнам, но вероятно за да не дразни ЕУ граждани - там не можеш да вдигаш шум когато си поискаш, доста е скъпо ;) какво ти пречи?

2. - незнам

3. - време за активация, нормално - искаш на секундата ли да зацепи?? моята не-оригинална примерно чака 15 секунди

п.с. всъщност основното: видях няколко теми за БМВ оригинални аларми напоследък, позлва ли търсачката??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci

Мнение от 6tur4o » 15 Яну 2007, 4:25

2. с така нареченото от теб копче вклучваш и изсклучваш комфорт панела сиреч да ти вдига жамовете кат заклучиш :have one:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: малко въпроси за алармата

Мнение от Mollov » 15 Яну 2007, 12:12

L_G написа:Здравейте колеги имам няколко питания относно алармата ми която си е фабричната на БМВ.

Парвия ми въпрос е трябвали когато се пуска алармата да издава някакав звук, защото при мен не издава а само премигват мигачите и ми е интересно дали от някаде може да се пусне.

A ти сигурен ли си, че имаш аларма? (отпред имаш ли "свирката") Щото на мойта си беше само управление на комфорт модула и нищо повече.... и при мен само примигваха мигачите.... я пробвай да я отвориш с ключа да видиш какво ще стане...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 15 Яну 2007, 15:01

ако имаш едно малко ключе (то е за вкл. и искл. на алрмата) пробвай с него да я изключиш и после отново я включи и ако чуеш звук значи имаш сирена пробвай
Би трябвало ако е оригинална да се намира до въздушния филтър
PNR@abv.bg
София
0888779546

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525д 2003 Автоматик

Мнение от L_G » 15 Яну 2007, 15:03

Да със сигурност имам аларма защото при отваряне на някоя врата започва да пищи

Проблема ми при това че лампичката започва да премигва е че в ръководството пише че тя трябва да започне да мига само при някакав опит на отваряне или нещо подобно

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 15 Яну 2007, 17:22

това може би е нормално.Моята аларма скоро я сложих и момчетата казаха,че минават 30 секунди преди да се включи шоковия датчик.Ако е на принципа на който работи моята,значи за това време през което не мига не е включен шоковия датчик
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Назад към E36