Загуба на мощност и давене, помощ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Дек 2006, 1:36

Диагностиката ще каже :)
Най-добрият сервиз с диагностика в Варна е точно над ДАП-а казва се MaxLife пред него винаги има много коли няма начин да го пропуснеш в посока от центъра към Владиславово от дясната страна, отиваш и си взимаш час, с записване е веднага не става :)
А относно бензина сипвай само на Лукойл за да нямаш проблеми :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 24 Дек 2006, 11:44

verdano написа:Диагностиката ще каже :)
Най-добрият сервиз с диагностика в Варна е точно над ДАП-а казва се MaxLife пред него винаги има много коли няма начин да го пропуснеш в посока от центъра към Владиславово от дясната страна, отиваш и си взимаш час, с записване е веднага не става :)
А относно бензина сипвай само на Лукойл за да нямаш проблеми :)

Аз преди само на Лукойл сипвах ама нещо се осъмних в качесвтото и спрях, а къде се намира тоя сервиз точно посока владиславово ама по бул. Владислав или по Сливница, защото не се сещам в момента.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 24 Дек 2006, 12:05

Пътя на автобусна линия N209

Потребител
Аватар

Мнение от AC_SHNITZER » 25 Дек 2006, 1:58

на петрол пражиат мизерии с бензина и аз преди време се преебах на 2 пъти и точно такива симптоми даваше колата !!! по добре сипи от друго миасто и ако пак го пражи ходи на сервиз но от стъпковият мотор не прави така гарантирам ти от него само може да ти гасне понеже не задържа необходимите обороти на празен ход но по думите ти съдя че се дави колата ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 25 Дек 2006, 13:10

AC_SHNITZER написа:на петрол пражиат мизерии с бензина и аз преди време се преебах на 2 пъти и точно такива симптоми даваше колата !!! по добре сипи от друго миасто и ако пак го пражи ходи на сервиз но от стъпковият мотор не прави така гарантирам ти от него само може да ти гасне понеже не задържа необходимите обороти на празен ход но по думите ти съдя че се дави колата ..

Вече два дена карам без проблем, явно е било от бензина... сигурно са го забъркали с водичка минерална и така за разнообразие да ни върви по вода за празниците :) Ще си сипвам пак от Лукойла и ебал съм ти Шел и Петрол :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 26 Дек 2006, 12:04

Радвам се , чеси стигнал до истината без разглобяване :mhihi:
Между другото спирта помага много, Лукойл също 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 26 Дек 2006, 22:15

Сипах и 98 на Лукойл и след това имаше резачка :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 13 Яну 2007, 17:49

Наскоро пак ми направи същия номер.. имам чувството, че не я оставям да загрее достатъчно, когато е студено и след това се тресе на ниски обороти и пак прави подобни неща..

Предишна

Назад към E36