Проблем със заключването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със заключването
Първо ЧНГ на всички колеги - безаварийно каране по европейските шосета на България
Сега по проблема. Ходих малко на планина и по едно време дясната врата започна да се отключва и заключва когато си иска. Имам предвид, че понякога централното я заключва и отключва нормално, понякога - не. Реших че нещо е позамръзнало в бравата, защото и с ключа върви трудно и явно затруднява машинката и сложих в ключалката малко от оная далавера за размразяване, но пак не ми харесва. Дали не е нужно малко да се посмаже бравата и как става това. Изобщо дайте жокер

Сега по проблема. Ходих малко на планина и по едно време дясната врата започна да се отключва и заключва когато си иска. Имам предвид, че понякога централното я заключва и отключва нормално, понякога - не. Реших че нещо е позамръзнало в бравата, защото и с ключа върви трудно и явно затруднява машинката и сложих в ключалката малко от оная далавера за размразяване, но пак не ми харесва. Дали не е нужно малко да се посмаже бравата и как става това. Изобщо дайте жокер

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
значи има едни спрейчета ( не за задържане
) 40W мисля че беше струва към 5 лв пръскаш малко в ключалката после малко там където е палчето на врата абе хъбаво си смазваш всички места където има подвижност дори може и пантите да си смажеш ще се отварят вратите още по леко става мнго добре и така иначе сваляш корите разкачаш почистваш и смзаваш и после пак обратно
прецени

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
едва ли е замръзнало -то май е невъзможно щот на е36 като хвнаеш с ръка брава да отвориш вратата автоматично си е с подгряване самата брава!!!а има 1на машинка за централното дето е често срещан проблем и при мен го имаше(ту се отключва от централното ту с ключа,когато си иска) -тая машинка трябва да се смени за да няма проблеми...
Надявам се да съм бил полезен!

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
"VD40" - спрея е вълшебен
) за ражда, за смазване, за незамръзване, за отихване на пластмасови кори в Сеат Ибиза
, даже веригара на мотора съм си смазвал с него! УНИВЕРСАЛЕН!

tsurata написа:едва ли е замръзнало -то май е невъзможно щот на е36 като хвнаеш с ръка брава да отвориш вратата автоматично си е с подгряване самата брава!!!а има 1на машинка за централното дето е често срещан проблем и при мен го имаше(ту се отключва от централното ту с ключа,когато си иска) -тая машинка трябва да се смени за да няма проблеми...Надявам се да съм бил полезен!
Всички Е36 ли имат подгряване на бравите?
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
toper78 написа:tsurata написа:едва ли е замръзнало -то май е невъзможно щот на е36 като хвнаеш с ръка брава да отвориш вратата автоматично си е с подгряване самата брава!!!а има 1на машинка за централното дето е често срещан проблем и при мен го имаше(ту се отключва от централното ту с ключа,когато си иска) -тая машинка трябва да се смени за да няма проблеми...Надявам се да съм бил полезен!
Всички Е36 ли имат подгряване на бравите?
Не. Мойто няма.

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;