BMW 320i xa-xa-xa!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

BMW 320i xa-xa-xa!

Мнение от BMW320coupe » 03 Яну 2007, 13:05

Наскоро един познат си купи БМВ 320i и когато на маитап го попитах колко цилиндъра е тази машина,отговора беше ПОТРЕСАВАШТ!

"БМВ-то е 2000 кубика и е 6 цилиндров V-образен двигател пълна инжекция" - няма да коментирам повече ... Според мен такива хора нетрябва даже да им дават да се качват на БМВ а камоли да карат.
//M Power !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 03 Яну 2007, 13:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 03 Яну 2007, 13:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :dummy:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Яну 2007, 13:15

Е, не всеки е толкова нясно с двигателите на BMW.... всъщност малко хора, незапознати толкова с марката знаят, че 6 цилиндровите BMW двигатели са редови... а не V.... :) Всеки е свикнал като са повече от 4 да е V-образен :)

Ма да кажеш, че не трябва да им се позволява да се качват или да карат.... айде стига... :roll:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Яну 2007, 13:20

Honzik написа:Е, не всеки е толкова нясно с двигателите на BMW.... всъщност малко хора, незапознати толкова с марката знаят, че 6 цилиндровите BMW двигатели са редови... а не V.... :) Всеки е свикнал като са повече от 4 да е V-образен :)

Ма да кажеш, че не трябва да им се позволява да се качват или да карат.... айде стига... :roll:

:yes:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Яну 2007, 13:51

Аз докато търсех моята кола ;) няколко пъти попадах на обяви за 320i с "V6" двигатели... :mhihi:
Та явно си е масово това явление...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Яну 2007, 14:03

Аз до преди няколко години също (по инерция) мислех, че 6-таците са V.... ама без хич да погледна дори един PDF с техническа информация... и един френд кат ми отвори стари (96-та са били яко актуални ;) ) каталози за Е36 и Е34 и ми паднаха зъбите....

кандидат ентусиаст
Аватар

Аре сега

Мнение от irkum » 03 Яну 2007, 14:10

Аре бе омръзна ми от такива изказвания...
Като нямате какво да кажете трайте си.
Пича щом иска може и трактор да кара, кво като не знае колко цола са му гумите примерно.
Общо имаш 2 мнения и те са показателни:-)
Дай снимка да видим ти какво караш?
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Аре сега

Мнение от vicho » 03 Яну 2007, 14:46

irkum написа:Аре бе омръзна ми от такива изказвания...
Пича щом иска може и трактор да кара, кво като не знае колко цола са му гумите примерно.

Според мен пък, автора на темата си е прав, неможе да караш нещо и да не знаеш какво има под капака. Ако пък въобще не ти пука, поне, човек не трябва да парадира с незнанието си, защото от думите на пича с В-образния двигател личи, че се фука с БМВ-то си.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 03 Яну 2007, 16:26

като не е наясно с нещо да не говори
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Аре сега

Мнение от Gottlos » 03 Яну 2007, 16:31

vicho написа:
irkum написа:Аре бе омръзна ми от такива изказвания...

Според мен пък, автора на темата си е прав, неможе да караш нещо и да не знаеш какво има под капака. Ако пък въобще не ти пука, поне, човек не трябва да парадира с незнанието си, защото от думите на пича с В-образния двигател личи, че се фука с БМВ-то си.

защо да не може?!Слагаш бензин и караш,кое му е сложното.Не е казано,че за да шофираш трябва да знаеш устроиството на двигателя.И аз до скоро си карах без да знам каква е разликата м/у 318и и 318ис.И си се кефих!Обаче...май прекрачих границата и ....в сектата :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GUFF » 03 Яну 2007, 16:59

Аз също съм на мнение че не е нужно да си "автомонтьор" за да си караш колата. Доколко си запознат с това което имаш и употребяваш, независимо за какво става въпрос, си е супер индивидуално, въпрос на желание и увлечение.
Човека сигурно е бил малко по-превъзбуден от новата си кола, както на всички тук се е случило вече :roll: и кой знае откаде го е чул това за V-образните ДВГ-та...
Аз също съм изстрелвал глупости от незнание, просто са ми обяснявали, е пак са се смяли за моя сметка :D , но поне не съм се излагал пак :roll: А BMW320coupe можеше пак да го погледне с лека насмешка, но и да му обясни не само какъв му е двигателя, а и какво да си следи по него и по цялата кола като нов шофер на тази кола. Пък и току виж изпъкнал със знания и издигнал се в очите на неговия познат :winky: .

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Яну 2007, 18:04

редови шестак - най-истинското БМВ
особено в Е36 ... като започнете да си търсите друго БМВ ще го оцените :( :lol: ;)

а спора е безсмислен или най-малко за "Извън темата"

Назад към E36