Малко помощ.....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Буум
- Потребител
-
- Кара: Bmw E36 320 coupe
- Мечтае да кара: Mustang '67
Малко помощ.....
Здравейте,колеги.Ако може малко помощ от ваша страна.Абе на Коледа един дядка ме удари и ми събра калника,предния капак,предната броня,маската с бъбреците,фара и мигача,стоиките на халогените и те са аут,ако може някои да ми даде орентировачно цени на частите,ама да не са от Камор или Дару.Колата е Е36 Купе.Стареца ми прецака целите празници и ми скъса нервите 

С бензин в кръвта!
Наскор и аз купувах такива-в Интеркар 300 фарове,капак,халогени.броня,решетка и бъбреците беше около 1000 лв.Но да те предупредя че ако си купуваш броня,поискай друга основа,тъй като тази с която я продават е много мека-около 60 лева е другата но ако някой те подпре няма да ти счупи всичко.Цените бяха около:Фарове-250 двата,решетка с бъбреците-130,капак-260,броня-160,халогените по70 лв,но при теб не са счупени,лайсните по бронята са около 50-60 лв и те.За калника те съветвам да си намериш 2ра употреба тъй като продават много ментета и много често не пасват,освен това обработката им е различна и ръждясват много гадно.Цените не си ги спомням много точно но това са приблизителни-дано съм ти помогнал.Успех с поправката,дано я оправиш бързо че като знам какво ми беше на мен...Ако нещо по специфично те интересува питай надявам се да ти помогна.Късмет
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Цените, които си написал горе-долу съвпадат с цените на Вари 2000, но там поне са оригинални частите... А и според мен доста от тези неща могат спокойно да се купят втора употреба (капак, броня и калник например). Даже ако не ти е рядък цвят колата, може да не се наложи да ги боядисваш 

Never mistake motion for action...
- Буум
- Потребител
-
- Кара: Bmw E36 320 coupe
- Мечтае да кара: Mustang '67
мерси колегиколата ми е светло сив металик,лайсните на бронята са здрави само за боя са,а маската с големия бъбрек ли си я взел,трябват ми и стойките за халогените,разбрах че един нов калник за купе е 350лв.Вари 2000 каде се намира,за Интеркар се сещам каде е.
Последна промяна Буум на 28 Дек 2006, 11:28, променена общо 2 пъти
С бензин в кръвта!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
8 мнения
• Страница 1 от 1