e36 без ток и ключ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
e36 без ток и ключ...
Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Не бях я карал 2 седмици,днес отивам цъкам с дистанционното на централното-нъцки.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал
/
Как да процедирам? Да викам ключар или има начин да отворя капака и да и дам ток
Не бях я карал 2 седмици,днес отивам цъкам с дистанционното на централното-нъцки.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал

Как да процедирам? Да викам ключар или има начин да отворя капака и да и дам ток
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Re: e36 без ток и ключ...
Топло е ся . С клинчета вадиш стъклото от рамката и с дълга тел буташ ръчката да отвориш вратата. Отваряш капака даваш ток и пти ключар да ти пренареди патрона на вратата по ключа.chenchev написа:Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал/
![]()

Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
vladi_totev написа:Топло е ся . С клинчета вадиш стъклото от рамката и с дълга тел буташ ръчката да отвориш вратата. Отваряш капака даваш ток и пти ключар да ти пренареди патрона на вратата по ключа.chenchev написа:Колеги,наскоро взех една 36ца купе.
Пробвам ключа- не пасва.
Оказа се че имам ключ само за палене,а друг и стария собственник нямал/
![]()
Как да процедирам? Да викам ключар или има начин да отворя капака и да и дам ток![]()
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
При седан съм го правил този номер,ама при купето ме е страх за джама...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Разглоби плафона на номера и дай ток от там. Заради тънките кабелчета, ще е малко повече време, но все ще стигне да отключи централното. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
А пробва ли всички ключалки, да се убедиш че ключа не пасва!?
Когато колата е с централно, ключалките на вратите се използват изключително рядко. Аз този номер съм го играл и дълго време мислех че патрона за паленето е сменян. Пръснах ВД в ключалките обилно и след минути бяха като нови и отваряха. Преди това ключа едвам се мушваше плавно вътре. И трите ключалки/включително и тази на багажника/ бяха спекли, защото явно не бяха ползвани изобщо заради централното.
Когато колата е с централно, ключалките на вратите се използват изключително рядко. Аз този номер съм го играл и дълго време мислех че патрона за паленето е сменян. Пръснах ВД в ключалките обилно и след минути бяха като нови и отваряха. Преди това ключа едвам се мушваше плавно вътре. И трите ключалки/включително и тази на багажника/ бяха спекли, защото явно не бяха ползвани изобщо заради централното.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:Разглоби плафона на номера и дай ток от там. Заради тънките кабелчета, ще е малко повече време, но все ще стигне да отключи централното.
Пробвах тоз номер,но не се получи...Иначе навързах ги но само светна другия плафон и до там..
Накрая строших шоф. джам без да искам докато го напъвам
6 мнения
• Страница 1 от 1