Претапициране кожен волан е36, трилъчев
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: Претапициране кожен волан е36, трилъчев
///M Rider написа:ZLATIST написа:///M Rider написа:Nukem написа:k.milanov написа: ми искаха за труд, колкото за идеален М-ков волан.
За мен това беше направо гнусно и в крайна сметка намерих идеален волан за 60-70лв.
Аз се оглеждам за идеален М-ов волан с кръглия бег и просто няма, всичко е някакви изтъркани скрапове, поне в Бг. Общо взето всички части 2-ра ръка в Бг. за е36 май май само скпрап са останали. няма нищо читаво.
Иначе по темата, на старто е36 волана го бях правил във Вилнер много доволен бях останал, даже на подлакатника алкантарата го беше улучил 1:1 с Вейдъра. Тогава ми взе 250лв, сега не знам дали са още такива цените.
За нормално пре-тапициране е 150 лв. Днес говорих с Георги Борисов, демек с човека над твоя пост. За малко по разчупен волан или както повечето ги пр
Ти серозно ли ?!По добре си изтрий поста моля ти се
![]()
![]()

Колега ///Rider, всеки с вкуса си и възможностите си, за всеки влак си има пътници, а ти не си никой, та да вменяваш мнението си и казваш кой какво да прави

ПП:Промених си поста, не заради умник, като теб, а защото е леко комерсиален и може да ме баннат

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2