Помощ за табло на е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ за табло на е36

Мнение от blind » 21 Дек 2006, 16:25

Здравейте,
имам проблем с таблото ми вчера си карах нормално нито в дупки съм скачал нито съм газил нещо :mhihi: и си поглеждам таблото и гледам че стрелката за горивото ми е до долу все едно съм на нула,стрелката за температурата пък до края при условие че тръгнах преди 20сек. Забелязах че и борд компа (ако въобще можем така да го нарече) този който е до цд-то (и показва температура,час,км и разход) не свети като го натисна свети за малко и гасне. Понякога се оправя за няколко секунди след това пак щипват стрелките на където си искат :roll: . Може ли нещо да се намокрило или кабелче нещо да се е скъсало?
Забележка: километража,обуртомера,км колко съм изминал или засякал всичко си е 6 отчита си няма проблеми.
Очаквам мненията ви. Благодаря предварително.
поздрави

Потребител
Аватар

Мнение от blind » 22 Дек 2006, 0:26

:shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 22 Дек 2006, 0:29

Ходи на някой добър жичкаджия някъде ти прекъсва връзки според мен, но никаква идея нямам. Ако някой може да помогне да казва.

Потребител
Аватар

ее

Мнение от gencho1 » 22 Дек 2006, 16:53

и при мен стана същото само че с стрелката на температурата бачкаше и изведнъж бум падна ходих на маистор и се оказа че проблема е в таблото разтоянието от уреда до чипа на таблото демек уреда е здрав датчика също ама чипа на таблото се бъзика някъде
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от blind » 24 Дек 2006, 21:54

Случайно видях че и стоповете не ми светят :mhihi: та си рекох тука работата е неква друга. Викам я чакай да видя аз бушоните. Веднага като отворих кутийката видях почернялото бушонче.Смених го и всичко е тип топ :mhihi: .

Назад към E36