Искам малко информация за ...... :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Искам малко информация за ...... :)
Здравейте! Имам малко въпроси да ви питам за едно БМВ е36 93-та година:)
1. Знчи първо да ви питам след като си е с базовата музика на бмв (мисля че беше Black&Dacker ако не се лъжа) има ли евро букса или е свързан по друг начин ?
2. Нормално ли е 93-та година да има 2-ва airbag-а да е с оригиналната аларма на ключа(между другото тя оправя ли се) ?
3. Какво бихте казали за базовата музика да я сменям ли или не а тя е в отличен вид?
4. И колко според вас ще е пълното каско на тази кола (то зависи от това на колко ще я оценят де) ?
1. Знчи първо да ви питам след като си е с базовата музика на бмв (мисля че беше Black&Dacker ако не се лъжа) има ли евро букса или е свързан по друг начин ?
2. Нормално ли е 93-та година да има 2-ва airbag-а да е с оригиналната аларма на ключа(между другото тя оправя ли се) ?
3. Какво бихте казали за базовата музика да я сменям ли или не а тя е в отличен вид?
4. И колко според вас ще е пълното каско на тази кола (то зависи от това на колко ще я оценят де) ?
Последна промяна AlCapone на 17 Дек 2006, 11:42, променена общо 1 път
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
:)
Le Transporteur написа::welcome: 93год. май е малко раничко за втори еърбег,да не излезе по нова момата,ВИН-кода проверяван ли е !? Колега щеше да ни улесниш с малко повече инфо за колицата Е36,93год е доста общо особено за последния ти въпрос.За музиката ,нищо лошо ,проблема е в нас хората ,искаме още и още
.И аз съм с оригиналната-касетофон,колони Нокиа,преди дни на касетите им дадох пътя ,колоните по-нататък.Потърси в аудио секцията има теми за Е36.
Здравейте! Ам значи за ВИН-кода не е проверяван възможно е колата да е по нова но да е регистрирана 93-та година(ако има вобще такъв варянт)аз за това и питам възможно ли е да е по нова иначе представлява BMW e36 318i конете нз точно но май са или 106 или 115 ел.огледала, шибидах, централно заключване, 2 аирбега на волана и над жабката, лети джанти 5-толъчки с 205-ици гуми на външен вит няма забележки нито ръжда нито нищо салона е все едно че колата не е карана двигатела също боята е супер абе лъскава кола(от долу не знам как е) и така а конкретно ме интересуваше касетофончето базовото дали от зад е с евро букса или е свързано по друг начин. Надявам се да съм бил по изчерпателен

Последна промяна AlCapone на 17 Дек 2006, 22:05, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Касетофона е с една стандартна квадратна букса на БМВ.Не е с евробукса.
Преходник от БМВ букса към евробукса можеш да си купиш от Технополис
за около 11-12 лв.
http://www.unofficialbmw.com/e30/stereo ... field.html

Преходник от БМВ букса към евробукса можеш да си купиш от Технополис
за около 11-12 лв.
http://www.unofficialbmw.com/e30/stereo ... field.html

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
:)
Днес ходих в технополис и ми казаха че такова нещо няма иначе в кой щант трябва да го търся. между другото ето снимка на бмв-то http://alcapone.hit.bg/BMW.jpg Help с тая букса щото на 6-ти пътувам за мюхен и искам да я купя ?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А защо не вържеш без букса...
Аз като взех плеъра от Технополис момчето измънка че имало букси ама в момента нямали (нещо не беше сигур),отидох при жичкаджия,върза ми го,а и ми остави оригиналната букса,кеф ти стария касетофон (ако се продава куклата)... 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
9 мнения
• Страница 1 от 1