Проблем с ТДС

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Проблем с ТДС

Мнение от m@rtin » 22 Дек 2006, 23:34

Първо извинете за тъпото заглавие на темата ама не се сетих как да я именувам :uups:

Проблема ми е следният:Като изключа от скорост и от високите(примерно)2800-3000 оборота (не само при тях ами и каквито и да са)оборотите падат,подминават нормалните 700 отива до 550-600оборота и се връща и заковава на 700 но през това време има големи вибрации(по скоро тресене)усещам вибрациите чак на гърба си през седалката.Мисля че не е нормално,това го има от около 20-тина дена-преди не беше така,колата не трепваше.Един майстор каза ГНП-то бла бла нещо си :shock: било за ремонт,но да не съм си хвърлял парите на вятъра да го правя щото я станело я не.
Малко пообъркано стана описанието на проблема (за което моля да ме извините)но се надявам да сте ме разбрали

за 318 тдс става дума

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 23 Дек 2006, 2:15

понеже не те познавам добре дошъл ;)
Много хоха биха ти отговорили търсачката търсачката..................
е и аз колкото да искам да ти го обясня пак ще изпусна нещо. Имах същия проблем, колеги също са имали и то не един и двама и нещата са сериозни от към на хиляда лева.
Прочети действително има какво да научиш , пък и за твое успокоение.
Сувета който ще ти дам ходи в оторизиран сериз на БМВ защото на мен не ме посъветваха така и аз два пъти ходих .
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 23 Дек 2006, 11:18

И аз бих те посъветвал отиди в оторизиран сервиз, като включат ЕКУ-то то всичко ще си каже !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 23 Дек 2006, 19:43

за такива проблеми отиваш право в камор закачат ти колата на стенда(преди това я мият) установяват какво има по мотора за смяна,плащаш 51,84лв. и вече решаваш сам каде и кога да си смениш нещата
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

Назад към E36