Как да си настроя волана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Как да си настроя волана
Момчета,
когато предните ми гуми са точно изправени, волана е кривнат леко надясно. Много дразнещо.
Имаше една такава тема наскоро, ама не можах да я намеря. Ако някой я намери, дайте моля ви се един линк, ако не кажете кво да разглабям.
когато предните ми гуми са точно изправени, волана е кривнат леко надясно. Много дразнещо.
Имаше една такава тема наскоро, ама не можах да я намеря. Ако някой я намери, дайте моля ви се един линк, ако не кажете кво да разглабям.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Наистина е доста дразнещо, поне за окото. Знам го щото и семейната ни кола е така в момента, стана след като регулираха предния мост.
Та решението на проблема (поне според майстора) като го питах беше ми казал, че ставало като се изкара волана и се върне обратно във вече правилно положение. Аз не съм правил тази операция, защото имам съвсем леко отклонение.
Изчакай и някой друг да каже нещо по въпроса или намери другата тема, че да не стане по-сложна работата.
П.С. Ако решиш да правиш тази операция с волана и имаш AIR bag на колата, трябва първо да изкараш клемите на акумулатора(за да не бъдеш изненадан
).
Та решението на проблема (поне според майстора) като го питах беше ми казал, че ставало като се изкара волана и се върне обратно във вече правилно положение. Аз не съм правил тази операция, защото имам съвсем леко отклонение.
Изчакай и някой друг да каже нещо по въпроса или намери другата тема, че да не стане по-сложна работата.
П.С. Ако решиш да правиш тази операция с волана и имаш AIR bag на колата, трябва първо да изкараш клемите на акумулатора(за да не бъдеш изненадан

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Като отидеш при тоя дето ти прави реглажа му кажи за проблема и ще ти го оправи не се занимавай с глупости 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Когато се прави реглаж на предния мост се слага една скоба която държи волана центриран , това е. Явно тоя който ти го е правил е супер зле. Горе на околовръстното в гуми център Диана ми го правиха и нямам проблем, ама 35лв преден + заден. Може някъде да има и евтино и хубаво 

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
25лв. май беше във Мото Експерт. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;