помогнете ми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
помогнете ми
Трябва ми свестен жичкаджия.От известно време като си карам колата и натисна рязко спирачките ми светва плафона.Прегледах машинките на вратите, но май не е от тях.Изгоряха ми 2 от бушоните на габаритите.Те общо са 3.Смених ги.Започна да се заключва от алармата от втория път.Първия път се отключва автоматично и на втория няма проблем.Не знам доколо има връзка.
Днес като за капак на всичко пак загубих габаритите, боднах един 30А, и ....... подпуши един кабел преди ключа.
Някой може ли да даде съвет при кой да я закарам и да ми свърши работа или пак няма да има отговори по такива теми, а трябва да попитам кое бяга повече 320и или 318 ис....или някоя подобна шашкания.
Дано се отнесете сериозно към проблема ми!!!
Днес като за капак на всичко пак загубих габаритите, боднах един 30А, и ....... подпуши един кабел преди ключа.
Някой може ли да даде съвет при кой да я закарам и да ми свърши работа или пак няма да има отговори по такива теми, а трябва да попитам кое бяга повече 320и или 318 ис....или някоя подобна шашкания.
Дано се отнесете сериозно към проблема ми!!!
...............................
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
ре
За София става на въпрос.Тук си стоя постоянно.Ако си бях сега в Ловеч, щеше да е разкостена на парчета и може би да е готова вече.
Не знам само пробламите, които изброих дали имат нещо общо, но все пак щом горят бушони....има причина.
А за BOSCH в Плевен, колкото и разбират, толкова и .....нямам думи....
Не знам само пробламите, които изброих дали имат нещо общо, но все пак щом горят бушони....има причина.
А за BOSCH в Плевен, колкото и разбират, толкова и .....нямам думи....
...............................
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Приятел,карай към люлин,срещу 9-то РПУ,където въртят тролеите.Аз само този жичкаджия знам и само за него пиша.Ако някой знае друг нека да сподели!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
караш по опълченска след хеи нагоре по посока ц.гара на 2 или3ия светофар от дясно ще видиш една църкава,завиваш при нея и само направо до края на улицата има Т образно от ляво има детцка градина от дясно има един гараж с надписи за аларми ала бала,е там питаи пичовете за проблема ти
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
В багажника на Е36 до лявата панта има сноп кабели,
който лесно се късат / протриват при почти всички Е36-ци
и създават проблеми.
Провери ги.
и създават проблеми.
Провери ги.
carmanf1 написа:В багажника на Е36 до лявата панта има сноп кабели,
и създават проблеми.
Провери ги.
Провери си направо всичките бутони и на вратите и на багажника. Аз имам същия проблем и го хванах - не се натиска като хората бутона на шоферската врата и като спирам или в завой ми светва плафона, от същото ми се е*аваше и алармата (щото повечето ги връзват на плафона). Пробвай и ти бутоните един по един
8 мнения
• Страница 1 от 1