Смяна на ел. огледалото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на ел. огледалото
Може ли да се сменя само пластмасата на ел. огледалото, без да се сменя цялото огледало?
Става въпрос само за външната пластмаса:
Че се е отчупило едно парче от нея и е много грозно - а иначе на огледалото нищо му няма и моторчето си бачка перфектно
Става въпрос само за външната пластмаса:

Че се е отчупило едно парче от нея и е много грозно - а иначе на огледалото нищо му няма и моторчето си бачка перфектно
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
По принцип изглежда просто,ама май не е .Ако не ти е лепено стъклото със силикон можеш да го отвориш и ще видиш за какво иде реч.В самото огледало има алуминиев елемент който е на винтове,но този елемент е свързан със стойката на вратата чрез една тръбичка в която е монтирана пружина,а на тръбичката двата края са обърнати и това я прави неразглобяема (по легалния начин).Не се ли разглоби тая сглобка ,не можеш да извадиш пластмасата.
Това е от мене приятел,ще се радвам ако някой ме обори и ти реши проблема....

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Стъклото на огледалото се сваля с отверка или нещо подобно като напъваш леко, но внимаваш. Малко е рисково, но огледалото е доста здраво. Ако го счупиш имам едно
Аз ти препоръчвам да си свалиш цялото огледало, а не да си играеш по него както е на колата. Ще загубиш точно 3 болта време. Сваля се като от вътрешната страна на вратата, ще видиш черната капачка. Махаш и горният край и после плъзгаш на горе. от там ще видиш за какво иде реч.въпросната пласмаса, която искаш да смениш е залепена вероятно със силикон, точно за това малко по-специфично трябва да напъваш.
Успех!

Аз ти препоръчвам да си свалиш цялото огледало, а не да си играеш по него както е на колата. Ще загубиш точно 3 болта време. Сваля се като от вътрешната страна на вратата, ще видиш черната капачка. Махаш и горният край и после плъзгаш на горе. от там ще видиш за какво иде реч.въпросната пласмаса, която искаш да смениш е залепена вероятно със силикон, точно за това малко по-специфично трябва да напъваш.
Успех!
7 мнения
• Страница 1 от 1