Проблем с бордови компютър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Проблем с бордови компютър
Здравейте, като си купих е36цата, беше с часовника, ноо след няколко месеца реших да си сложа малкият бордови компютър, да ми показва външната температура. Купих си датчик и компътъра, намерих схемата и ги вързах. Всичко си заработи, свети, показва температурата, пищи си, абее всичко 6. Но след няколко месеца установих, че температура не се променя постоянно, а примерно 20 мин си мени там температурата ии повече не я сменя, примерно както беше станало зимата, показва -9.5 ии така час и нещо не се промени, след като огасих колата и след 3-4 мин я запалих, температурата се променяше пак и пак след време спря да се променя.. Въпросът ми е, от къде е този проблем със спирането на обновяването на градусите, едно приятелче има и той малкият борд и той каза, че и при него било тей, а си е фабрично сложен при него.
Преди месец преминах от малкия към средния борд. Купих си чек контрол модула и борда, който беше с изгорели пиксели, след като го оправих, окабелих всичко към борда и чек модула. Закачих ги и реших да пробвам дали работи. Запалих колата, изписа Check control OK, и взех да откачам крушки да видя дали ще ми даде грешка, веднага изписваше, че има грешка. Да но след няколко дена почна избирателно да дава грешки, я стоп, я габарит.. проверявам, работят.. Реших да сменя всички крушки, пак дава грешки.. Преди няколко дена изкара охладителната течност с ниско ниво, а то си беше на максимум, днеска за чистачките течноста даде че е ниско нивото, а преди 2-3 дена доливах и небях използвал и грам.. Та някой да знае от къде идва и този проблем, дали е нещо в мен грешката при окабеляването или чек модула нещо здава багажа..
Преди месец преминах от малкия към средния борд. Купих си чек контрол модула и борда, който беше с изгорели пиксели, след като го оправих, окабелих всичко към борда и чек модула. Закачих ги и реших да пробвам дали работи. Запалих колата, изписа Check control OK, и взех да откачам крушки да видя дали ще ми даде грешка, веднага изписваше, че има грешка. Да но след няколко дена почна избирателно да дава грешки, я стоп, я габарит.. проверявам, работят.. Реших да сменя всички крушки, пак дава грешки.. Преди няколко дена изкара охладителната течност с ниско ниво, а то си беше на максимум, днеска за чистачките течноста даде че е ниско нивото, а преди 2-3 дена доливах и небях използвал и грам.. Та някой да знае от къде идва и този проблем, дали е нещо в мен грешката при окабеляването или чек модула нещо здава багажа..
1 мнение
• Страница 1 от 1