Не знам дали си струва ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Не знам дали си струва ?
Добър ден !! .. Реших да се по интерсувам и да попитам нещо . Искам да си взема бмв 318 ис , намерих едно всичко е както искам , много ми харесва , добре изглежда обаче има един проблем .. има за смяна основни биелни лагери . Цената е добра за колата , но не знам дали си струва да я взема и да пробвам да я оправя , притеснявам се , че да не излезе и нещо друго и дали изобщо има смисъл да се рискува . За това ако може някой да ми даде мнение ? 

- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Re: Не знам дали си струва ?
Зависи от състоянието, годината, екстрите и цената на колата. Също от това колко време е карана така, кога е хванат проблема и дали вала е вече износен. Но пък части за тия коли колкото щеш. Ако е перфектно изпънато без удари без много ръжди и драми, бих го взел на добра цена да си оправя/сменя мотора и да си карам читава кола. Всичко зависи от финансите и това какво искаш ти.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Само да не излезе и ангренажа,че е за смяна , както често се получава, че там също излиза дебело.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfang написа:Добър ден !! .. Реших да се по интерсувам и да попитам нещо . Искам да си взема бмв 318 ис , намерих едно всичко е както искам , много ми харесва , добре изглежда обаче има един проблем .. има за смяна основни биелни лагери . Цената е добра за колата , но не знам дали си струва да я взема и да пробвам да я оправя , притеснявам се , че да не излезе и нещо друго и дали изобщо има смисъл да се рискува . За това ако може някой да ми даде мнение ?
Сега остава да намериш и двигател за смяната.

- silverstone
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i N46 седан
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
- Детайли за колата: E 36 седан 9/1997г т.син 320i M52B20
Е 36 кабриолет 7/1996 сив M52B23
Е 90 седан 7.2006 сив 320i N46
Заслужава си, ако останалата част от колата е читава и те радва - вземай. Карал съм за малко Is зелена като студент за около 7 мес, имам само хубави спомени от тази кола/мотор. Зависи в какво състояние е колега. Аз съм на принципа, че мотор се прави по сполучливо отколкото ламарината.
Тогава беше странен цвят зелен, не беше разпространено. Като я продадох на едно момче от Асеновград и я гледах как се отдалечава, мислих че повече няма да имам такава. Ето сега, близо 8г. по - късно имам същия зелен цвят обаче, моторчето е 320 купе и много ме радва.
Тогава беше странен цвят зелен, не беше разпространено. Като я продадох на едно момче от Асеновград и я гледах как се отдалечава, мислих че повече няма да имам такава. Ето сега, близо 8г. по - късно имам същия зелен цвят обаче, моторчето е 320 купе и много ме радва.

- dreadx
- младши ентусиаст
-
silverstone написа:Аз съм на принципа, че мотор се прави по сполучливо отколкото ламарината.

- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
6 мнения
• Страница 1 от 1