Проблем с двигателя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Георги Тодоров
- Потребител
-
Проблем с двигателя
Здравейте колеги незнам дали темата е правилна защото съм нов в форума но ако е за някаде другаде се извинявам предварително.
Та проблема ми е следния..
Имам бмв е36 316i 102 кс.(верига) бях извън града и както си карах загуби мощност и гласът на двигателя се промени все едно работи на 3 цилиндъра..(проверил съм маслото и няма аномалии)
трудно пали и като запали играят оборотите,тресе се целия двигател,мирише на неизгорели газове.Смених 4-те свещи,пробвах и 2-3 запалителни бобини
проблема си остава..ако някой има някаква идея какво може да е ще съм много благодарен.
Та проблема ми е следния..
Имам бмв е36 316i 102 кс.(верига) бях извън града и както си карах загуби мощност и гласът на двигателя се промени все едно работи на 3 цилиндъра..(проверил съм маслото и няма аномалии)
трудно пали и като запали играят оборотите,тресе се целия двигател,мирише на неизгорели газове.Смених 4-те свещи,пробвах и 2-3 запалителни бобини
проблема си остава..ако някой има някаква идея какво може да е ще съм много благодарен.
Re: Проблем с двигателя
Газ има ли колата ? Провери дали не дърпа въздух(ако нямаш спрей "етър" става и с вд-40 , просто пръскаш на местата който са ти съмнителни) от някъде например от гофрето, после погледни дебитомера и стъпковото моторче.
2 мнения
• Страница 1 от 1