Газов Инжекцион на BMW 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Re: Газов Инжекцион на BMW 320
Аз също съм със тамона, Откакто ми я сложиха, А определено след като навлизам все по навътре с нещата разбирам ,че не е сложена ама изобщо като хората.Не съм пипал нищо за може би вече 15 - 20 хил. км. Градско харчи, между 11.5 и 13.0 / 100 в зависимост от това как се кара. Извън градско ми дава между 13 и 14/ 100 при 140 - 160 според това на коя магистрала съм 
п.п. колата е комби, и като сметнем бутилката и имам субуфер около 60 - 65 кила отзад. си е с постоянен товар от над 80кг + мен.

п.п. колата е комби, и като сметнем бутилката и имам субуфер около 60 - 65 кила отзад. си е с постоянен товар от над 80кг + мен.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
при мен много грозно я изсипаха под капака и се наложи да доработвам доста от окабеляването, бях му изкарал оригинални бушони в гнезда, пуснат кабел за евро сондата през купето до бутилката.. когато отивам нашият си пуснал кабел с газовата тръба под купето.. взел + като най големия кретен от друг бушон отгоре, и клепнал някаква китайска бушониерка... побеснях, но да кажем, че след 1 -2 дни си подредих инсталацията и всичко както си е редно да е. и от тогава само каране. на едни място успяха д ами блокират софта на компа, но се оправи след рисет... въпреки, че газаджията каза, че ми е изгорял компа
, след като видя, че е оплескал работата..
кретенизъм е положението но.. няма как . всеки гараж е сервиз. видят ли нещо ново и непознато и не разбират се започва : за какво си взел тоя бокук..

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Mpower94, дали не е много 13-14/100 за извънградско - виж я на комп. когато караш какво се случва и дали не трябва нещо да й се донастрои..
Аз също си прекарах кабела до евро-сондата под купето, покрай бенинопровода и тръбите за газ, обаче използвах дебел кабел с добра изолация - от тези, дето може да се закопаят директно в земята - мисля, че СВТ се води.
Аз също си прекарах кабела до евро-сондата под купето, покрай бенинопровода и тръбите за газ, обаче използвах дебел кабел с добра изолация - от тези, дето може да се закопаят директно в земята - мисля, че СВТ се води.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Ами Ламбдата не работи , стои на едно показание и не мърда ама грам. И опитвал съм се да я донастроя, но или не върви нормално, или ниските не са добре или не работи студена. В момента няма проблем в нито един диапазон. И съм се примирил с разхода. 33- 5 литра 280 - 90 км. 
Аз също ще я пренаредя когато дойде време за обслужване. Но като цяло тамоната е добър вариянт бюджетна система.

Аз също ще я пренаредя когато дойде време за обслужване. Но като цяло тамоната е добър вариянт бюджетна система.
- mak1n7osh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
Благодаря колеги. Значи Тамона имат уредба за 6-так. Разбирам обаче че не сте били особено доволни от монтаж/сервиз.
Другото което ме интересува има ли смисъл от тези системи за омасляване на клапаните който се предлагат (Кит за омасляване на клапани Flashlube).
Другото което ме интересува има ли смисъл от тези системи за омасляване на клапаните който се предлагат (Кит за омасляване на клапани Flashlube).
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ако погледнеш гумичките на 20 годишно М52 са такъв Flashlube, че водачите са повече от смазани.. виж ако е нов двигател разбирам но..
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2