Колко мощност губи E36 M3 за 20 години?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Колко мощност губи E36 M3 за 20 години?
По принцип много малко Мки ще си изкарат конете. В масовия случай губат по 10-15% мощност. Скоро даже гледах една Е60 изкара 410 коня. Собственика като видя резултата му стана доста кофти. Просто Мките трудно си запазват конете.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- AleCS
- Потребител
-
- Мечтае да кара: f12, изтребителя
Аз винаги съм твърдял, че най-добрия тунинг като за начало е фул ребилд.
На калояново преди години една смешна ръждясала хонда црх разцепи целия бар на правата отсечка и после говорих със собственика, който ми обясни, че само ребилд е правил. Вика сменил съм почти всичко по двигателя с ОРИГИНАЛНИ части
На калояново преди години една смешна ръждясала хонда црх разцепи целия бар на правата отсечка и после говорих със собственика, който ми обясни, че само ребилд е правил. Вика сменил съм почти всичко по двигателя с ОРИГИНАЛНИ части
Nastarta.com - автоновини
- ACT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5
Момчета, много в важно оператора на диното каква корекция ще зададе. Защото от него зависи дали М-ка с 507 коня в сток състояние няма да даде 600 или 420. На НОС-а старата М5 Е39-ка в Хеед преди време даде 50 коня по-малко и взеха да оплюват Ицо, а той човека си беше дал нормална корекция. Друг е въпроса, че повечето центрове манипулират диното, за да покажат колко добри мапери са след ремап.
За мен лично това, че автомобила не постига или надвишава заводски дадените коне си е чиста проба трик. Има и леки изключения от това и говоря от личен опит с личен пример- 530д е60 231 коня автомат по талон дава 500НМ въртящ момент. Реално на дино без манипулация си извади 540 НМ и софта беше фул сток.Даже точно този модел и в Бимър форума беше коментиран от други колеги от различни коли качвани на дино, че показва повече от заложеното.
За мен лично това, че автомобила не постига или надвишава заводски дадените коне си е чиста проба трик. Има и леки изключения от това и говоря от личен опит с личен пример- 530д е60 231 коня автомат по талон дава 500НМ въртящ момент. Реално на дино без манипулация си извади 540 НМ и софта беше фул сток.Даже точно този модел и в Бимър форума беше коментиран от други колеги от различни коли качвани на дино, че показва повече от заложеното.
Аман от модераторски и админски произвол! Тема за турбо не мерц седи в раздел за Е60-тка и на никой не му дреме! Иначе сме безпристрастни!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
AleCS написа:Аз винаги съм твърдял, че най-добрия тунинг като за начало е фул ребилд.
Абе... мани тия хонди. там говорим за друг тип кола. И какво като е ребилднал със само оригинални части? Кво има да му правиш на двигателя толкова - да си извади заводската компресия и да ревизираш главата. От там нататък е качествено гориво (доколкото може в БГ) и хубави масла.
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
да почнем с факта, че няма е36 м3 с50б32, което дори ново да е дало 321 коня, бмв доста са послъгали с цифрите. реално повечето коли са били около 300-305 коня, тук таме се е срещал някой екземпляр с 310 кс - това са думи на Чарли от видеото (ходил съм доста пъти при него), както и на Еволве и през тях са минали голяма част от е36ците в Англия.
по същия начин в момента БМВ яко лъже с цифрите само че в другата посока, за да няма проблеми с високи застрахователни премии (американците са го правели 69-70 в края на muscle cars war). няма Ф10 м5 което да е дало сток под 600 коня на диното, както и М4 под 450...и после защо вървят толкова и дават извънземни времена

по същия начин в момента БМВ яко лъже с цифрите само че в другата посока, за да няма проблеми с високи застрахователни премии (американците са го правели 69-70 в края на muscle cars war). няма Ф10 м5 което да е дало сток под 600 коня на диното, както и М4 под 450...и после защо вървят толкова и дават извънземни времена

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
Хора не знам къде казвате, че се губи тая мощност но аз за 2години и половина и 230 000 км на VW Caddy, говориме карам го от 20 километрово смея да кажа, че на колкото повече км става толкова повече върви и по-икономично става. Е ако може някой да ми каже каква е логиката и вие за какво говорите споделете

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Нищо общо няма с темата тва дизелово Кади... Става дума за NA мотор, по спецификация гонещ 100кс на литър, който реално не ги вади, а колко работочаса живот има или км пробег преди отваряне също няма общо с масови дизели които трябва да правят спокойно по 500к +++км
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Тва М3 ,щом за толкова години никой не го е замъкнал към Добрич/Варна да се разкоства, нали се сещате колко е хубаво?
Да не говорим ,че като го купиха бяха направили един лайвстриим ,където се виждаше ,че почти всичко на тая кола беше лом,включително горивния филтър,който беше смачкан на куче.
А, да , преди малко качиха клип на тая кола на аутобана. 255км/ч топ спийд. Ако някой ми докаже ,че читава М3ка,без ограничител толкова си може ,си трия акаунта във форума.

Да не говорим ,че като го купиха бяха направили един лайвстриим ,където се виждаше ,че почти всичко на тая кола беше лом,включително горивния филтър,който беше смачкан на куче.
А, да , преди малко качиха клип на тая кола на аутобана. 255км/ч топ спийд. Ако някой ми докаже ,че читава М3ка,без ограничител толкова си може ,си трия акаунта във форума.

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
host написа:Нищо общо няма с темата тва дизелово Кади... Става дума за NA мотор, по спецификация гонещ 100кс на литър, който реално не ги вади, а колко работочаса живот има или км пробег преди отваряне също няма общо с масови дизели които трябва да правят спокойно по 500к +++км
Метаново, 4 цилиндрово, 105 коня
нани ги дизелите те са друга бира

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Еее, значи е бегачка
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2