Гасне само при топло време!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dpandreev19
- Потребител
-
Гасне само при топло време!
Здравейте колеги,като един добър Минчо Празников гледам какво ще е времето та дали да ходя на раб или не с колата.Проблемното съкровище е 316i compact 97 год. (клима,ел стъкла. ел огл. подгряване на седалките)
Когато е доста топло поне над 25 градуса след като запаля и тръгна угасва сама от ряз, а като е на ход само леко по леко се дави и пак гасне. Понякой път като пали- стартера не върти а издава странен шум след второ трето въртене на ключа пали.Сменени са филтри въздушни бензинови . Миналата сед едвам стигнах до сервиз -на др ден момчето каза при мен не го направи няма кво да измера- на компютара грешки няма . Другата седмица ще ходя при друг кажете мнения горе долу какво да очаквам какво може да е .
Благодаря предваригелно.
Когато е доста топло поне над 25 градуса след като запаля и тръгна угасва сама от ряз, а като е на ход само леко по леко се дави и пак гасне. Понякой път като пали- стартера не върти а издава странен шум след второ трето въртене на ключа пали.Сменени са филтри въздушни бензинови . Миналата сед едвам стигнах до сервиз -на др ден момчето каза при мен не го направи няма кво да измера- на компютара грешки няма . Другата седмица ще ходя при друг кажете мнения горе долу какво да очаквам какво може да е .
Благодаря предваригелно.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Гасне само при топло време!
dpandreev19 написа:Здравейте колеги,като един добър Минчо Празников гледам какво ще е времето та дали да ходя на раб или не с колата.Проблемното съкровище е 316i compact 97 год. (клима,ел стъкла. ел огл. подгряване на седалките)
Благодаря предваригелно.
Колега смени и филтъра на купето. Като вероятна причина- датчик температура на антифриза, датчици колянов и разпределителен вал. Има значение с какво е закачана колата- ако е с нещо неподходящо, няма да се види нищо. Но може би трябва да започнеш със стартера и дано проблема да е в него, а не в нещо по-екзотично.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Сега, не знам дали ще ти е от полза, но аз имах много сходен с твоя проблем (на друга кола) и се оказа проблем с датчик, но смених доста неща, докато нацеля къде какво става.
п.с. И при мен "майсторите" казваха, че трябва да го направи пред тях, за да разберат какво е .....

п.с. И при мен "майсторите" казваха, че трябва да го направи пред тях, за да разберат какво е .....
- ricky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Гаражна е36-ца..!
- Мечтае да кара: Е36 без забележка..
- Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93
Колега, закачи си колата в оторизиран сервиз с доказана и качествена диагностика... Софтуера и кабеляците вече са по 30-40лв и всеки се мисли за ''майстор''... Сподели после какво се е оказало.... 

Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
4 мнения
• Страница 1 от 1