Питане за диодно осветление в купето

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Re: Питане за диодно осветление в купето

Мнение от ivoaudi » 26 Юли 2016, 2:04

Абе ти си изпаднал в криза бе човек, каква е тая истерия. Откъде да знам, че си толкоз нежен и докачлив, че да ти пиша и аз нежно, имам чувството, че чета някоя от бившите си. Айде успокой се, нищо не е станало, изказах просто различно мнение и ти се разстрои толкова, че чак портрет си тръгнал да ми правиш. Технически форум е, пиши по темата. Грешка, извинявай, по-добре нищо не пиши, щом за диоди вадиш дейташитове, ясна е картината.
Ако това малко ще те успокои, ето - аз нямам комплекси и ако трябва да съм честен признавам - в масовия случай по-вероятно е да сте правите вие двамата с Nikelback, просто казвам, че в зависимост от разни там неща (изброил съм), нещата може и да се окажат доста различни.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

младши ентусиаст
Аватар

Re: Питане за диодно осветление в купето

Мнение от dreadx » 26 Юли 2016, 4:13

хахаха - ами да ти кажа изобщо не ме интересува, то не е лошо да има и различни мнения (особено ако не беше нАучен, а философски въпрос - това със светодиодите).

Ама на човек, който не знае и иска просто да отвори темата и да намери решение какво и как да направи, изобщо не му помагат особено умните изказвания от вида: "- Може би евентуално, ама трябва да се пробва, нищо не се знае, bla bla bla то и аз не съм сигурен как е -- ама и тези дето са писали преди мен не са прави ! "

Това някак си го обърква и темата започва да не му върши работа, понеже не може да прецени сам кое е вярно и кое не. И му се налага да се допита до махленския многознайко, дето уж разбира повече от светодиоди - и който също започва да му се прави на умен. (доста от хората избягват да казват: "не зная" - би трябвало много добре да го знаеш.) - накрая каквото и да сложи като резистор, пак ще спрат да светят диодите - ама ако сложи 10 ома, ще започнат и да пушат.

- ти отговори ли си на въпроса, защо колегата смяташе едно нещо с бели светодиоди? ;)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Предишна

Назад към E36