Оборотите играят.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Microice95
- Потребител
-
Оборотите играят.
Здравейте колеги, наскоро купих първото си Бмв 316 compact 94та година и бих казал че е доста пъргава количка. Той е далеч от идеално състояние и имам следния проблем. Оборотите играят от 1000 - 1500, което прави и колата по-трудна за управление тъй като сама се форсира. Свалих и почистих стъпковото моторче и дроселовата клапа и така и така бях свалил един стар маркуч идващ от въздушния филтър към колектора, го смених и него. Започна да държи 2000+ оборота което ме очуди. Интересното е, че когато я вкарам в прекъсвач и проблема се оправя
. Както и да е извадих схеми на двигателя и забелязах че ми липсва една част. Номер 7 от тази схема. Някой ако може да ми каже как се казва, за да я купя, и дали проблема би могъл да идва от другаде. Ще черпя една бира

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
Re: Оборотите играят.
Здравей ако го няма номер 7 и отворите не са запушени колата едва ли ще запали,ше дьрпа паразитен вьздух.Иначе може да си го намериш втора употреба от някой сьс скьсано гофре 

Re: Оборотите играят.
BLUE_999 написа:Здравей ако го няма номер 7 и отворите не са запушени колата едва ли ще запали,ше дьрпа паразитен вьздух.Иначе може да си го намериш втора употреба от някой сьс скьсано гофре
Колегата е прав! И това че си го чистил незначи, че работи вземи друго за проба

3 мнения
• Страница 1 от 1