Проблем с 325TD и светеща injection light
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Na1kA
- Потребител
-
- Кара: BMW 325 TD
- Мечтае да кара: 330D
Проблем с 325TD и светеща injection light
Здравейте колеги,карам 325TD 92г.
Наскоро правих основен ремонт на двигателя и смених общо взето всичко с изключение на веригата.
Прави ми впечатление,че колата не върви.Освен това ми свети и Injection lamp (4-тата от ляво на дясно на снимката )
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attachments/3-series-e36/8453d1085261836-instrument-malfunction-lights-litcluster.jpeg
В движение при около 1200-1700 оборота прави едно странно придръпване,също така понякога гасне когато е студена.
Наскоро правих основен ремонт на двигателя и смених общо взето всичко с изключение на веригата.
Прави ми впечатление,че колата не върви.Освен това ми свети и Injection lamp (4-тата от ляво на дясно на снимката )
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attachments/3-series-e36/8453d1085261836-instrument-malfunction-lights-litcluster.jpeg
В движение при около 1200-1700 оборота прави едно странно придръпване,също така понякога гасне когато е студена.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проблем с 325TD и светеща injection light
Ами закарай я да я изтрият.
Ако имаш късмет може да не светне повече, ако не вероятно ще трябва да купуваш дюза.

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Re: Проблем с 325TD и светеща injection light
И на мен ми свети същата лампа вече близо 10 000км, но без проблеми във вървежа.. Няклко пъти се е случвало като запаля двигателя да тропа като трактор, но след загасяне и повторно палене проблемът изчезва. Не знам дали това има връзка с умната дюза и светенето на тази лампа.
3 мнения
• Страница 1 от 1