БМВ Е36 М43 Купе Няма захранване на бензинова помпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kolev5833
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe/ BMW E91
БМВ Е36 М43 Купе Няма захранване на бензинова помпа
Здравейте колеги имам следния проблем, до бензиновата ми помпа няма захранване, стартера върти, нямам изгорял предпазител или реле (вече ги проверих). Пробвах и докато въртя да паля и пак няма захранване. Имам и втори ключ пак с чип пробвах и с него. С газов инжекцион съм и колата пали на газ, но искам да си я оправя. Има ли някаква друга електроника по колата, която може да ми спре захранването до помпата. Ходих в сервиза за газови уредби и ми казаха, че те ми спирали дюзите не помпата. Нивомера също работи. И Помпата проверих и тя работи.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Re: БМВ Е36 М43 Купе Няма захранване на бензинова помпа
Свалете релето на помпата,свържете директно с проводник клемите за помпата и с един волтметър или пробна лампа тръгвате по веригата.Вярно,че си е играчка,но е най-сигурното.Дали е друго някакво реле или някъде просто е резнат кабела,може само да се гадае при интервенция от непознати майстори.
- kolev5833
- кандидат ентусиаст
-
А се чудих дали ако си пусна направо нов кабел до помпата всичко ще е ОК, защото ще ми отнеме много повече време и разглобяване от колкото ако просто си пусна нов до там, но се притеснявах да няма нещо по екектрониката което може да объркам с новия кабел, аз вече пробвах с външен кабел директно на помпата и колата запали.
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Пускането на нов кабел е краен вариант. Първо трябва да се установи от къде идва проблема. При мен мерихме релета кабели... Оказа се проблем в ews-a.
- kolev5833
- кандидат ентусиаст
-
Как да го проверя тоя EWS дали работи и къде се намира, защото релетата и бушоните са ОК.
5 мнения
• Страница 1 от 1