Какъв антифриз?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Какъв антифриз?
Много хора са ми казали, че антифризът на bmw е най-подходящ, към какъв бихте ме насочили, понеже вече паленето на колата ми става от 10тия път, а все още не са паднали големите минусови температури.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: Какъв антифриз?
И как антифриза ще оправи паленето? 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER
~Мишо~ написа:И как антифриза ще оправи паленето?

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Лелее. Слагайте само бмв антифриз.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Какъвто и да е, без мотокси и другите евтини боклуци бутилирани в мазето и два пъти по-евтини от останалите 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
лелеле аз ли съм пиян още или кво става тука?!
От всичките ти теми и постове май разбрах, че колата е ТДС. На първо време си виж акумулатора дали има заряд. Също така си виж антифриза дали не е чиста вода, щото е студено и да няма: "търся блок за тдс"
Единственото, при антифриза е да гледаш твоя син или червен е и да долееш правилния цвят, че иначе - лошо.
иии антифриза няма нищо общо с паленето ....................
От всичките ти теми и постове май разбрах, че колата е ТДС. На първо време си виж акумулатора дали има заряд. Също така си виж антифриза дали не е чиста вода, щото е студено и да няма: "търся блок за тдс"
Единственото, при антифриза е да гледаш твоя син или червен е и да долееш правилния цвят, че иначе - лошо.
иии антифриза няма нищо общо с паленето ....................
- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
Сипи му 1 ракия току виж се оправи. Антифриза няма никакво отношение към паленето, стига да го има в колата. Сипвай някакъв и това е. Аз лично карам с червен антифриз на HEPU, ама е все тая. Отиваш, купуваш слагаш и караш.
Без Провокация Няма Прогрес !
Опасявах се пича преди мен да не я е карал само с вода, за това и попитах, понеже се притеснявах да не замръзва водата, за това и попитах. По прости отговори може ли да задавате, мамка му - не мога да ви разбера вас какви хора сте, някои се опитват да научат нещо ново, ясно е, че и вие преди сте били абсолютно (ако не и по-зле) същите новобранци... Ама айде да не говоря много, че то това българското общество, майката си трака...
За много години!

wan0s написа:Опасявах се пича преди мен да не я е карал само с вода, за това и попитах, понеже се притеснявах да не замръзва водата, за това и попитах. По прости отговори може ли да задавате, мамка му - не мога да ви разбера вас какви хора сте, някои се опитват да научат нещо ново, ясно е, че и вие преди сте били абсолютно (ако не и по-зле) същите новобранци... Ама айде да не говоря много, че то това българското общество, майката си трака...За много години!
Абсолютно точно казано! Българското общество майката си трака, всеки е писател, няма читатели.
Като не си си дал труда попрочетеш поне малко, никой няма да ти отговори на глупавия въпрос...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
От антифриз за 2 , 3, 4 ,5 лв литъра концентрат може да очакваш да замръзне на -10 -15 градуса. Не се знае , но ми се е случвало при пълен концентрат в мотора. На мотокс твърдо не взимай сипваш го в колата и след 30 минути е вече бистър като водичка а и не мирише на антифриз ама грам. Вземи си HEPU 11 - 16 лв 1.5л много хора са доволни аз също
Прочисти си ситемата хубаво със вода за да няма останало от предния антифриз , ако е имало. 1:1 разреден пише ,че е за до -37 градуса.

10 мнения
• Страница 1 от 1