Помощ 325 И

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Помощ 325 И

Мнение от Angelov91 » 07 Дек 2015, 22:22

Здравейте колеги , преди броени минути стана супер странен проблем с е36-цата (м50б25 ванус) Колата си работеше перфектно до последно . На следващото палене влизам слагам ключа завъртам и спря всичкия ток в колата ест първо клемите проверих натиснах ги хубаво тока в колата дойде , НО се започна не може да се изфорсира падат обороти и гасне се едно бензиновата помпа не дава достатъчно бензин във високи има ряз , но е слаба усещам я супер разход ми даде за 10 км другото което е стрелката ми беше на 15 за 10 км ми светна лампата :shock: Сега съм разкачил клемите да видим какво ще стане :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Помощ 325 И

Мнение от zvetiko » 08 Дек 2015, 9:57

Angelov91 написа:Здравейте колеги , преди броени минути стана супер странен проблем с е36-цата (м50б25 ванус) Колата си работеше перфектно до последно . На следващото палене влизам слагам ключа завъртам и спря всичкия ток в колата ест първо клемите проверих натиснах ги хубаво тока в колата дойде , НО се започна не може да се изфорсира падат обороти и гасне се едно бензиновата помпа не дава достатъчно бензин във високи има ряз , но е слаба усещам я супер разход ми даде за 10 км другото което е стрелката ми беше на 15 за 10 км ми светна лампата :shock: Сега съм разкачил клемите да видим какво ще стане :banghead:

Колега, покарай я 50-60 километра на градско, за да си направи адаптациите и ще се оправи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Re: Помощ 325 И

Мнение от Angelov91 » 14 Дек 2015, 19:50

Проблема е решен !!! Дебитомера беше дал фиря :lol: Но се чудя защо беше марка "Магнети" вече сме с бош :)
Изображение

Назад към E36