BMW E36 КОМПАКТ 316i губи антифриз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
BMW E36 КОМПАКТ 316i губи антифриз
Здравейте.От седмица карам BMW e36 компакт 316i на газ.На 3000 км след основен ремонт.върви си идеално.само изпарителя не беше вързан правилно към охлаждането и го привързаха там където трябва.Но вчера видях под колата вадичка антифриз под радиатора там където е разширителното казанче.Помислих че е от испаритела защото една скоба не беше стегната.Парно има убийствено.Но след това като карах изчезна, заграя колата малко преди червения сектор я угасих.Вдигам капака от капачката съска та съска от там е избила водата.Та майстор каза че е вариянт да не е била обезвъздушена(обезвъздуши я).Може да е от капачката и ли перката да не сработвала.Колата не надува маркучите са си меки при работа и след изгасване.Та как да проверя капачката дали е за смяна?И може ли да тече от радиатора(въпреки че след като затегнах въпросната скоба на изпарителя няма капки от долу)да влиз въздух нещо от там и да надува така.Де да знам дайте съвет.Струва ми се че горе около капачката от там сълзи.
Re: BMW E36 КОМПАКТ 316i губи антифриз
Смених капачката същата работа.Странното е,че два три дена нищо няма и от раз почва да тече.Ще сменя разширителния съд че от там се вижда да тече долу.Ама не знам.Защо така?Не тече не тече (само две,три пет капки като угася и то не винаги) и оп,от един път изчезне парното,дигам капака гледам тече под разширителния съд.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=17_0089 тези 13,14 и 16 за какво са?Може ли освен от 3 и от тях да тече?Защото като легна от долу,точно над цифрата 14 на черната пласмаса има нещо като тръбичка незапушена седи и там видях капка,може да се е стекла де,не знам.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=17_0089 тези 13,14 и 16 за какво са?Може ли освен от 3 и от тях да тече?Защото като легна от долу,точно над цифрата 14 на черната пласмаса има нещо като тръбичка незапушена седи и там видях капка,може да се е стекла де,не знам.
2 мнения
• Страница 1 от 1