Смяна радиатор парно , е36 316 без климатик.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Смяна радиатор парно , е36 316 без климатик.
Здравейте колеги ,
искам да попитам има ли нещо палаво при смяната на радиатора на парното на 36ца 316ка без климатик?
Гледах някакъв клип на кола с климатроник ама все си мисля че тука трябва да е по-просто. С две думи парното е силно на 1 , на 2 3 4 изстива на празен ход , в движение е по добре.
Сменях преди клапана на парното с 300 зора дето пуска и спира , все си мисля чее пълно с мизерия или радиатора е пълен отвън с листа защото няма филтър въпросното купе.
Та приеммам идеи и коментари.
искам да попитам има ли нещо палаво при смяната на радиатора на парното на 36ца 316ка без климатик?
Гледах някакъв клип на кола с климатроник ама все си мисля че тука трябва да е по-просто. С две думи парното е силно на 1 , на 2 3 4 изстива на празен ход , в движение е по добре.
Сменях преди клапана на парното с 300 зора дето пуска и спира , все си мисля чее пълно с мизерия или радиатора е пълен отвън с листа защото няма филтър въпросното купе.
Та приеммам идеи и коментари.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Re: Смяна радиатор парно , е36 316 без климатик.
Ако имс гъз, вързана за парното е нормално.
Смяната е гадничка.
Откачаш горе кората под чистачките, отвиваш двойника мисля, че беше камък 10, сваляш кората под волана. Развиваш и там и с клизма го вадиш.
По трудния вариант е с демонтаж на арматурното табло. Ако е преди фейса отнема около 30 мин.
След фейс не съм правил.
Смяната е гадничка.
Откачаш горе кората под чистачките, отвиваш двойника мисля, че беше камък 10, сваляш кората под волана. Развиваш и там и с клизма го вадиш.
По трудния вариант е с демонтаж на арматурното табло. Ако е преди фейса отнема около 30 мин.
След фейс не съм правил.

2 мнения
• Страница 1 от 1