Централно заключване с копче ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Re: Централно заключване с копче ?

Мнение от laary » 14 Май 2015, 20:57

belial написа:Сдобих се с оригинално Е36 копче за заключване, вързах го схемата и заключва вратите. Само, че искам после вратите да се отключват само от копчето, а не като дръпна палчето за отваряне и да се отключат. Има ли такъв вариант да се направи? Колата е 97г купе.
e36_central_locking_switch.gif

Според мен няма шанс! Отключването от лостчета отвътре е заложено фабрично от безопасност(при проблем посягаш инстинктивно към него). :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Юни 2015, 9:37

belial написа:
stony1 написа:Интересна тема се е заформила :mhihi:
Аз имам ОЕМ копче от Е36, но го поръчвах от Щатите, защото в БГ не се намира.
belial написа:Сдобих се с оригинално Е36 копче за заключване, вързах го схемата и заключва вратите. Само, че искам после вратите да се отключват само от копчето, а не като дръпна палчето за отваряне и да се отключат. Има ли такъв вариант да се направи? Колата е 97г купе.
e36_central_locking_switch.gif

Аз също го взех от Щатите, с транспорта ми излезе почти 50лв.

+ 1 благодарение на belial и аз поръчах eдно оригинално копче от щатско. Доставката беше по-скъпа от самия бутон. Същата схема на монтаж и работи отлично. Копчето не функционира единствено ако някоя от предните врати е открехната или отворена.
При мен със Серпи стар работи по следния начин: управлението от вратата е прекъснато за ключ и палец/"фабрично"/ и сега единствено с бутона заключва всички врати, включително багажника. И напълно ме устройва като вариант на функциониране.

:OT: има ли такова животно - жабка работеща с централното заключване :?:
Засичах преди време обява от фейлифтова кола и ясно беше написано - "жабка с централно заключване" :conf:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 21 Юни 2015, 11:35

Има жабка с централно заключване, при която машинката е само с два кабела, като тази на резервоара.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 25 Юни 2015, 13:05

kagebista написа: :OT: има ли такова животно - жабка работеща с централното заключване :?:
Засичах преди време обява от фейлифтова кола и ясно беше написано - "жабка с централно заключване" :conf:

на кабриолетите си е стандартно... :dunno:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is

Мнение от zzvvmm » 12 Дек 2015, 23:19

Здравейте, сдобих се с една по-стара 36ца - 93та год. На старата ми бях си направил копчето да работи, свързвайки го към един пин от комфорт модула с жълтата и зелената букса. Но на сегашната ми модула е само с бяла и черна букса. Някой знае ли към кой пин трябва да го вържа за да работи?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Предишна

Назад към E36