Губене на обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe36forever
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Мечтае да кара: BMW 645
Губене на обороти
 Здравейте...имам 318is от скоро и се оказа,че има проблем с оборотите,често срещан при баварките, доколкото разбрах. Та значи паля си перфектно,карам си известно време без никви грижи,но когато загрее мотора и се включи перката на вентилатора,започва да губи обороти, най-вече на свободна скорост като е. Примерно,ако от по висока дам на свободна,направо падат оборотите, а понякога гасне когато спра на светофар, понякога е добре,поддържа си ги 800 об.,но понякога започват да играят нагоре-надолу(под 1000)губят се, ако реши гасне. Трябва все да помпя газта...Първо смених диботомера,горивен и въздушен филтър-не се оправи,после смених бутало,което беше износено,пак така ми прави,но само като загрее. Вече ми писна никой да не знае от какво е. Знам,че е често срещан проблем.Старата ми баварка беше 316 и пак така правеше(добре,че я шитнах бързо
).Какви ли не вариянти чувам,не знам кое да взема на сериозно,че да го оправя...моля ви,помагайте...
Sent from my SM-J100H using Tapatalk

Sent from my SM-J100H using Tapatalk
BMW PASSION
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- bmwe36forever
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Мечтае да кара: BMW 645
Re: Губене на обороти
BMW PASSION
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Re: Губене на обороти
за мен основните проблеми на ис-ките са ...Стъпков мотор , клапан на картерните газове (ако имаш такъв) , датчик на разпределителен вал . Имал съм 2-3 ис-ки и винаги тези 3 неща като ги погледна нямам проблеми за напред
4 мнения
• Страница 1 от 1