Закупуване на 4 джанти, една от които заварена - проблем?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Закупуване на 4 джанти, една от които заварена - проблем?
Допаднаха ми едни джанти, подобни на тези, които искам да сложа на тдс-а. Обаче, една от джантите има заварка, но се разрових тук-там, но не мога да попадна на подходящ отговор. Цената е доста скромна, за това и бих искал да ги взема, също така и другото, което ще искам да знам е, дали според вас ще паснат добре под калника. Най-вероятно утре ще пратя снимка на моментното окачване с 15ки, а джантите, които искам са 17. 

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Закупуване на 4 джанти, една от които заварена - проблем
Зависи колко голяма е заварката и зависи къде е. Карал съм джанти с по 2-3 заварки на всяка, от по сантиметър два по вътрешният ръб...единственото което може да стане е да се пукне на ново място...
Останалото го прочетох, като: "Бих искал да си купя картина за вкъщи, според теб дали ще пасне добре добре в хола ? Най-вероятно утре ще пратя снимка на стената, а картината, която искам е с рамка
"
Останалото го прочетох, като: "Бих искал да си купя картина за вкъщи, според теб дали ще пасне добре добре в хола ? Най-вероятно утре ще пратя снимка на стената, а картината, която искам е с рамка

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Освен ЕТ и широчината - J е важна. Но с това ЕТ предполагам, че ще са макс 7-7.5-8J и не би трябвало да имаш проблеми.
Аз карам 7,5J ET41 с гуми 205/50 и единствено при пълно навъртане на волана ми опират леко някъде по подкалниците, но това не е никакъв проблем
Аз карам 7,5J ET41 с гуми 205/50 и единствено при пълно навъртане на волана ми опират леко някъде по подкалниците, но това не е никакъв проблем

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Нямаш ядове със заварката само да е направена грамотно (което не винаги значи красиво), но имай едно на ум че щом веднъж са се сцепили тия джанти явно материала си им е по-крехък и трябва да се внимава с по-големи трапове.
Аз карах навремето няколко години с една заварени и просто пролетно време ми се цепеше всяка година на заварката и ходих да ми я презаварят, не е голяма драма, не е и най-прекрасното нещо но не си представяй че джантата ще експлоадира в движение и ще стане мазаляк, по-скоро ще почне да изпуска от заварката и ще ти спадне гумата от което може да стане мазаляк
Аз карах навремето няколко години с една заварени и просто пролетно време ми се цепеше всяка година на заварката и ходих да ми я презаварят, не е голяма драма, не е и най-прекрасното нещо но не си представяй че джантата ще експлоадира в движение и ще стане мазаляк, по-скоро ще почне да изпуска от заварката и ще ти спадне гумата от което може да стане мазаляк

6 мнения
• Страница 1 от 1