Няколко въпроса за спортно гърне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- auditek
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 coupe/m52b20
Re: Няколко въпроса за спортно гърне
Здравеите,извинявам се че пиша в тази тема,защото виждам,че е от миналата година,но никои нищото не ми отговаря в другите теми на BMW форума.Някой може ли да ми каже ще имали някакъв проблем ако изпразна краиното гърне(имам катализатор и предно гарне).Проблема ми е в това,че колата е прекалено тиха и искам звука да стане една идея по силен.Колата е E36 320i coupe.Благодаря предварително 

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
auditek написа:Здравеите,извинявам се че пиша в тази тема,защото виждам,че е от миналата година,но никои нищото не ми отговаря в другите теми на BMW форума.Някой може ли да ми каже ще имали някакъв проблем ако изпразна краиното гърне(имам катализатор и предно гарне).Проблема ми е в това,че колата е прекалено тиха и искам звука да стане една идея по силен.Колата е E36 320i coupe.Благодаря предварително
Според мен по-добре се огледай за някое хубаво гърне 2-ра ръка от някоя кола на части. Често изпадат гърнета като Magnaflow, Supersprint, Remus etc.
Поздрави!

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Някакви мнение за гърнетата на фирмата UNIQUE? Харесал съм си едно-две моделчета, но се чудя дали стават. С премахнат катализатор съм и на негово място има резонаторно гърне. По-шумна от това което не искам да става, но просто гърнето ми е поизгнило от външната част и седи грозно за това го махам. Разбрах, че има значение и това, че колата е на газ, понеже кондензирала повече и гърнетата ръждясват по-бързо. Ще издържи ли? Някакви други подобни евтини? Далече съм от гонене на перформънс
все пак съм двайска на газ
Просто искам да си запази звука и да изглежда по-добре 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- auditek
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 coupe/m52b20
Всички 28-ци ли имат еднакви гарнета или зависят от това дали е седан или купе.И все пак ми е интересно дали някои е чувал звука от изпразнено краино гарне 

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има клапа, която няма да ти е проблем. Ще седи отворена.
Изпразнено гърне вече не е гърне, а просто варел с 2 дупки (или поне аз така виждам нещата).
Изпразнено гърне вече не е гърне, а просто варел с 2 дупки (или поне аз така виждам нещата).
- rhase
- младши ентусиаст
-
Слагай си от 28-ца и си карай. Не се занимавай с тоя "пърформънс"
Ако намериш гърне от Е46 328 още по-добре, няма да се занимаваш да ти правят гащи и т.н., а и стои малко по-прибрано. И аз есента не послушах съветите на колегите, сложих спортно, радвах му се 3 месеца и сега пак си сложих от 2.8 е46... наистина ако слагам спортно ще е някаква марка и не на м42, защото иначе е много шум за нищо (почти)
+1
Човек трябва да го изпита на свой гръб за да повярва.

Ако намериш гърне от Е46 328 още по-добре, няма да се занимаваш да ти правят гащи и т.н., а и стои малко по-прибрано. И аз есента не послушах съветите на колегите, сложих спортно, радвах му се 3 месеца и сега пак си сложих от 2.8 е46... наистина ако слагам спортно ще е някаква марка и не на м42, защото иначе е много шум за нищо (почти)

bum_bum написа:Има клапа, която няма да ти е проблем. Ще седи отворена.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
rhase написа:Слагай си от 28-ца и си карай. Не се занимавай с тоя "пърформънс"![]()
bum_bum написа:Има клапа, която няма да ти е проблем. Ще седи отворена.
+1
Абсолютно съм съгласен с вас...

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
auditek написа:Здравеите,извинявам се че пиша в тази тема,защото виждам,че е от миналата година,но никои нищото не ми отговаря в другите теми на BMW форума.Някой може ли да ми каже ще имали някакъв проблем ако изпразна краиното гърне(имам катализатор и предно гарне).
Да, има проблем че ще дрънчи и ще ти спъва колата

Последна промяна M10 на 23 Ное 2015, 19:44, променена общо 2 пъти
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
auditek написа:Всички 28-ци ли имат еднакви гарнета или зависят от това дали е седан или купе.И все пак ми е интересно дали някои е чувал звука от изпразнено краино гарне
http://www.youtube.com/watch?v=Hht2l1gcPbo

https://www.youtube.com/watch?v=LA3RAlIY1uI
- crazyydevill
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Истинска кола
lancerpor написа:А някой клип с шестак, ама без катализатор няма ли? Решил съм да махам катализатора но се чудя тръба ли да слагам или резонатор. За сега съм със сток гърне което е грозно и мисля да слагам след време някакво "спортно". Нещо подобно на това, но по-малко:![]()
Колега ето ти 6-так без резонанс и катализатор.На живо звука е чак плашещ. https://www.youtube.com/watch?v=WgcWeMRWSBo
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Абе хора как ги карате тия коли с толкова шумни гърнета?! Не мога да си представя да си го причиня това нещо. То на дълъг път ще ти се пръсне главата
Силен звук не значи хубав звук
Моята е с фабричното крайно гърне и мисля, че ми липсва катализатора, но май имам резонаторно на негово място не съм на сто процента сигурен все забравям да погледна като я вдигна.
Ето как звучи: https://www.youtube.com/watch?v=sBJATKed1Po
На живо не е силен звука, дори като ускоряв в купето се чува почти изцяло само и единствено звук от мотора и пак ми се струва доста шумна по магистрала на 130-140км/ч , не мога да си представя да сложа някакъв "fart can" и да ми бучи оооще повече

Моята е с фабричното крайно гърне и мисля, че ми липсва катализатора, но май имам резонаторно на негово място не съм на сто процента сигурен все забравям да погледна като я вдигна.
Ето как звучи: https://www.youtube.com/watch?v=sBJATKed1Po
На живо не е силен звука, дори като ускоряв в купето се чува почти изцяло само и единствено звук от мотора и пак ми се струва доста шумна по магистрала на 130-140км/ч , не мога да си представя да сложа някакъв "fart can" и да ми бучи оооще повече

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5