Проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното
Здравейте, колеги! Зимата дойде и забелязах, че от лявата страна на купето духа само студено, а от дясната няма проблеми както го настроя така духа. Миналата зима нямаше проблеми. Четох за тези електромагнитни клапани, че изгарят или зацепват и когато извадиш буксата почва да духа топло на всякъде. Извадих я но няма промяна и реших да ви попитам какво друго да търся като проблем. Тези клапани мислех да сменя за всеки случай, но са на много гадно място и маркучите на газовата минават там и няма никакво място.. Благодаря предварително! 

Re: Проблем с парното
И аз наскоро имах проблем. Отвсякъде духаше само студено. Долях антифриз, обезвъздуших, пак долях и пак и тръгна топлото. Само не разбрах защо толкова много анти пое.
- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Пусни ги на топло, колата трябва да е загряла. Отдолу е входния маркуч от двигателя, другите два са от двете бобинки. Ако тези два маркуча не са топли, колкото водата захранваща ги от двигателя, то това значи, че проблема е в тях. Ако са топли, значи са питите, което не те устройва като варянт ...
При мен е на 32 градуса, "жега" на макс., слагам си ръката и духа топло, но не достатъчно, щом усещам лек студ на ръката. Антифриза ли е, поне да знам, че така и така подготвям ТДС-а...
- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Може и от него да е. Но направи първо това да си сигурен , че бобините пропускат достатъчно топла вода към питите.
5 мнения
• Страница 1 от 1