Потене на стъкла/Парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
Потене на стъкла/Парно
Здравейте колеги, сега покрай дъждовете и студа колата започна да се поти. Та проблема в кола е, че духа на всякъде, само не и на стъклото и се чува че е запушено нещо. С климатроник съм (работи перфектно) не е от филтър-купе, а все си мисля че не отваря клапата, но не знам дали е точно от това и ако е от това дали се маха цялото табло..?
Ако някой е имал подобен проблем или знае как да се оправи, нека сподели, защото тепърва идва зима и си е неприятно така...
Поздрави!

Поздрави!

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Re: Потене на стъкла/Парно
Макар шанса да е малък да запуши целия въздуховод, виж да не би да се е разлепил дунапрена от клапите и да е заседнал на решетките и да ти спира потока. Аз бях така, но само от шофьорската страна. Просто на 20 години дунапрена се мъчи да излиза през въздуховодите. Дръгото което е може моторчето за клапата да е изгоряло...
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
Re: Потене на стъкла/Парно
Би ли ми обяснил как да го направя 

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
3 мнения
• Страница 1 от 1